Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 1 – partea a doua – ziua 10. 21 ianuarie 2024. Iarnă, energii intense, provocări, lună în creștere

ro

21 Jan, 2024 10:46 730 Marime text

 
Valul 1 – partea a doua – ziua 10
21 ianuarie 2024
 
Iarnă, energii intense, provocări, lună în creștere.
În cursul zilei de ieri și astăzi, se întâmplă niște mișcări astrale foarte profunde, planeta Pluto se tot schimbă din Capricorn (ultimul grad) în Vărsător (primele grade) și face o conjuncție cu Soarele, în același semn zodiacal. Evenimentul de această magnitudine apare o dată la 20 de ani și influențează modul în care trăim energia zilelor.
 
Provocările sunt legate de finaluri și începuturi.
Se termină multe, în perioada asta, sau încep altele.
 
Sunt ”veniri” și ”plecări” peste tot, în viețile noastre, în proiectele noastre, în relații și în lumea din jur.
Capricornul înseamnă valori tradiționale și reguli vechi, iar Vărsătorul este conectat cu gândirea vizionară și inovativă. Pleacă vechea generație (în toate felurile, inclusiv ”plecări” fizice) și apare noua generație (în toate felurile).
 
La provocări noi, este nevoie să găsim soluții noi. Se tot întâmplă multe. Să le întâmpinăm așa cum vin.
Să nu vă speriați dacă nu mai puteți mânca la fel ca până acum, dacă suplimentele pe care le luați nu vă fac bine, sau dacă ce făceați până acum nu mai dă rezultatele așteptate.
 
Suntem provocați să găsim soluții noi, la provocările care vin.
Soluții diferite și oarecum ne-convenționale.
 
Vom discuta și în cadrul Webinarului din februarie https://www.centrulnatura.ro/evenimente-2024/ despre provocările alimentației în această perioadă, dar și la Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/, unde dieta este unul dintre subiectele importante și ”fierbinți”.
Astăzi vă invit doar să observați cât de bine intră mâncarea pe care o folosiți obișnuit, cum o primește corpul, cum o digeră (apar balonări, fermentație, gaze, dureri, colici, sau stare de somnolență și slăbiciune, după masă?) și cum sunt eliminările.
 
Toate dificultățile existente se vor observa cel mai bine acum, în perioada în care presiunea în sistemul limfatic este atât de crescută.
Ne conectăm cu Pluto, astăzi, planeta subconștientului, anxietăților și fricilor.
 
Astăzi ne luăm decizia să ne comportăm precum adulții și nu precum copiii înfricoșați.
Adulții observă ceea ce este, înțeleg provocările ce li se aduc pe calea vieții, caută soluții, greșesc, încearcă din nou, au și succese, învață permanent prin propriile experiențe și nu mai stau tot timpul, așteptând recomandările și indicațiile unor ”autorități”.
 
Ci-și asumă viața, prin încercare și trăire.
 
Să avem o altă zi cât mai prezentă, cu observatorul activat, cu suplimentele de Vitamina D3 și Omega 3 administrate conștiincios (dacă organismul permite și nu protestează), cu alimentația cât mai echilibrată și menținând centrajul și liniștea interioară, indiferent ce ni se întâmplă.
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii