Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:39 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Schimbare de perspectivă

ro

23 Jun, 2020 07:20 945 Marime text

Pe măsură ce apar noi provocări și suntem nevoiți să găsim soluții la probleme dificile sau chiar imposibile (și chiar le găsim!), se schimbă perspectiva cu privire la POSIBILITĂȚILE noastre, ca oameni.
Din fragedă copilărie suntem CONVINȘI, zi de zi, repetându-ni-se continuu, că NU SUNTEM ÎN STARE, că ”ce ne-am face fără mama și tata”, că ”avem nevoie de autorități să supraviețuim pe lumea asta”, că totul este ”așa și pe dincolo” (adică așa cum ne spun părinții, profesorii și cei mai mari).
Când rezolvăm probleme imposibile, când suntem puși la zid și în loc să murim, supraviețuim împuterniciți (adică după crizele din viețile noastre - că sunt crize fizice, că sunt emoționale, că sunt profesionale, familiale sau de altă natură) descoperim CĂ SUNTEM MULT MAI MULT decât credeam că suntem.

Descoperim că în noi este ceva DE CARE NICI NOI NU ȘTIAM, o ENERGIE URIAȘĂ - pe care unii o numesc LUMINA, alții IUBIRE, iar alții CONȘTIINȚA INFINITĂ.
Indiferent de cuvintele folosite (prea puține pentru a descrie Măreția a ceea ce suntem fiecare dintre noi) AFLĂM CĂ SUNTEM INFINIT MAI MULT decât credeam / ni s-a spus că suntem. Suntem ființe misterioase, necunoscute nouă înșine.
Și devenim interesați să știm ȘI MAI MULTE despre posibilitățile noastre. Și cum să le putem accesa.
Exact COȘMARUL autorităților și celor care ne vor cu capul plecat, neputincioși, înfricoșați și obedienți.
Unde începem căutările, când vrem să știm mai multe despre ”puterile” noastre?
În zona de ocult, de ”paranormal” (care este doar un ”normal” ținut deliberat secret, să pară mai interesant), în zona de religie sau în zona de filozofie. Probabil că sunt și alte locuri de căutare, în exterior. Dar majoritatea sunt încâlcite și cu multe capcane. Și necesită mult timp.
Vă recomand să începem împreună cea mai interesantă și cea mai satisfăcătoare căutare a propriilor puteri - ÎN INTERIORUL NOSTRU. Și vă provoc, așa cum o fac iar și iar în ultimii ani, cu exerciții de împuternicire și AUTO-OBSERVARE.
Dacă ați consumat cireșe și vișine, în ultimele zile, v-ați susținut rinichii și ați permis curățarea corpului, nu vreți să facem următorul pas?
Să folosim energia RĂSĂRITULUI sau APUSULUI de soare să stăm 5-10 minute în TĂCERE INTERIOARĂ. Pentru a INTENȚIONA să ne conectăm mai strâns cu puterea din interior (cu INTUIȚIA și ghidajul din inimă).
Că și solstițiile și echinocțiile, aceste momente ale zilei - răsăritul și apusul - au o energie aparte. Sunt puncte de „minimă rezistență” ale câmpului electromagnetic al pământului, acolo unde ne aflăm. Și le putem folosi pentru a ne conecta mai bine la INTELIN, Inteligență Interioară și a-i permite să ne ghideze.
Să schimbăm perspectiva cu privire la TOT CE NI S-A SPUS, despre orice din viețile noastre.

Oriunde NU este o perspectiva cu iubire, respect și acceptarea corpului așa cum este, O SCHIMBĂM.
Și căutăm alta.
Putem avea o mică disciplină, să ne acordăm la răsărituri și apusuri?
Cele mai multe sunt fermecătoare - indiferent de vreme.
Amintiți-vă!
Cu iubire

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?

Comentarii