Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 25 a anului 2021. 14-20 iunie. Săptămâna detaliilor practice

ro

14 Jun, 2021 14:48 2807 Marime text

  • Când apar probleme, găsim putere să ne apucă de detoxifieri, de cure de eliminare de toxine, de eliberarea caselor de toate cele aglomerate.
  • Dar să ne comportăm preventiv, în zilele obișnuite, să ne ocupăm de detalii atunci când avem energie și le vedem bine, nu ne stă în obicei.
Înaintăm odată cu astrele către Solstițiul de vară. Zilele sunt din ce în ce mai lungi și luminoase (chiar dacă sunt întrerupte de nori și averse de ploaie). Vremea britanică pe care o avem în ultimele săptămâni în Dobrogea a transformat complet vegetația și suntem înconjurați de miliarde de flori care înmiresmează aerul.

Așa încât, totul din jur ne reamintește de aspectele practice ale vieții. Detalii mici, dar importante. Curățenie, înmiresmare, eliminarea de reziduuri, împrospătare, udarea și susținerea florilor creativității din propria viață. Este mai simplu să facem unele acțiuni în situații de criză.

Când apar probleme, găsim putere să ne apucă de detoxifieri, de cure de eliminare de toxine, de eliberarea caselor de toate cele aglomerate.

Dar să ne comportăm preventiv, în zilele obișnuite, să ne ocupăm de detalii atunci când avem energie și le vedem bine, nu ne stă în obicei. Preferăm să ne așezăm pe un cearceaf la plajă și să lăsăm lenevia să ne cuprindă.

Întreaga săptămână pe care o avem la dispoziție, cu luna în creștere, nu favorizează în mod special detoxifierile, eliminările sau scăderile în greutate. În schimb, este benefică pentru a observa detaliile din viață ce necesită ajustare, reparare, înlocuire sau transformare.

Orice simțiți că nu vă place și nu este în armonie, poate intra în atelierul de transformare al săptămânii: aspecte mentale, fizice, emoționale, relaționale, lucruri și obiecte din casă, obiceiuri și rutine zilnice.

M-am reapucat de gimnastica zilnică, chiar de astă dimineață, cu toate etapele sale, inclusiv genuflexiunile. Da, uit de ele, uit de corp, uit de spate și de încordarea sa. Mă prinde multitudinea gândurilor și proiectelor, și uit de mine.

Dar săptămâna aceasta de pregătire a energiilor pentru Solstițiul care urmează aduce la suprafață toate aspectele deranjante: rufe necălcate, hârtii nesortate, perdele ne-aranjate, gimnastică nefăcută, exerciții zilnice etc.

Detalii.

Evoluția și creșterea se realizează luând în seamă detaliile. Întocmai ca la finisajul unei case.Sau ca la organizarea unui spectacol de circ. Fără considerarea tuturor detaliilor, nu s-a putea realiza echilibrul perfect al performanțelor umane experimentate la circ.De la artiștii de circ știm că prin repetiții și prin grija la detaliu, corpul omenesc poate realiza lucruri extraordinare.

Vom discuta toate acestea săptămâna viitoare în seminarul Cerc, circ și circulație (www.centrulnatura.ro/evenimente).

Să profităm la maxim de energia săptămânii și să rezolvăm cât mai multe dintre detaliile practice de care ne împiedicăm zilnic. Să procedăm cu focalizare, atenție și dedicație.Nu lăsăm nimic pe mâine, astăzi este singurul timp pe care îl avem la dispoziție.

Vă doresc tuturor o săptămână cât mai eficientă și echilibrată,

Cu iubire,

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii