Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:44 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 2 din 2021 - excelentă pentru detox și echilibrare

ro

07 Jan, 2021 00:34 1629 Marime text
  • Fetele de la Studioul Pilates Vitality din Constanța, Raluca și Irina, ne oferă lecții de mișcare săptămânale, iar mesajele scrise și întâlnirile de întrebări și răspunsuri planificate cu mine oferă susținerea profesională și motivațională.

Săptămâna 2 din 2021 - excelentă pentru detox și echilibrare. Semne bune anul 2021 are chiar de la început.
Energia lunii în scădere ține cu noi și am găsit forța voinței pentru a începe primul program de mișcare și detoxifiere, împreună cu un grup de femei minunate.
Fetele de la Studioul Pilates Vitality din Constanța, Raluca și Irina, ne oferă lecții de mișcare săptămânale, iar mesajele scrise și întâlnirile de întrebări și răspunsuri planificate cu mine oferă susținerea profesională și motivațională.

Este un program minunat și mă simt foarte bine alături de energia grupului ce s-a format. După primele două întâlniri corpul meu s-a dezmorțit și este recunoscător pentru ocazia de a se mișca și respira mai profund. Și chiar și-a diminuat semnificativ poftele și nevoia de ronțăială
Ca și supliment la acest program vă invit la un scurt Webinar on-line în care discutam mai multe despre ficat și o serie de produse utile pentru susținerea detoxifierii ficatului.
Organizat de AlexaEvents, împreună cu reprezentanții firmei Alchida din România, Webinarul propune o întâlnire de două ore, sâmbătă 23 ianuarie 2021 - în care să povestim și să discutăm despre ficat.
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Vom afla informații interesante despre produsele Santaroma și despre cât de utile sunt acestea în programul nostru de detoxifiere. În acest Webinar vom putea să prezentăm aspecte detaliate despre funcționarea ficatului și implicarea acestuia în starea de bine fizica și emotionala a corpului.
Veti audia prezentări interesante, veti putea pune întrebări si avem chiar si o tombolă cu premii, pentru participanti.
Luna ianuarie 2021 permite ”aglomerarea” acestor evenimente care țintesc sănătarea corpului și focalizarea pe binele fizic, interior, al corpului.
Așa cum vă amintiți, poate, din alți ani, în postarile pe site sau Facebook ne-am focalizat mai mult pe susținere emoțională și mesaje pozitive în prima lună a anului.
Este prima oară când simțim nevoia să ne ocupăm în special de corpul fizic, de împuternicirea sa și mai ales, de susținerea sa cu toate mijloacele pe care le cunoaștem (respirație, mișcare, dietă, produse naturale etc).
Fiecare dintre programele și proiectele noastre sunt unice și acordate la energia perioadei.

Nu repetam proiectele ci ne armonizăm cu energia care este și avansăm împreună cu ea.
Vă invităm să participati la toate programele care va atrag si pe care le considerati utile pentru fiecare dintre voi.

Ele sunt toate conectate si toate acordate la vibratia lumii, din acest moment.
Știu că avem și micul program săptămânal pe Facebook - în care nu ați uitat să continuați dieta cu fructe dimineața și vă ocupați în mod special tot de corpul fizic - cu tonifiere dimineața, conștientizare, în timpul zilei și relaxare, către seară.

Mă bucur să mai pot interveni suplimentar, pe lângă postările săptămânale. De cate ori am informatii si vesti noi, veti auzi de mine.
Sa ne alegem cu grija bataliile. Locurile in care ne investim energia.
Intentionam să lucrăm pe toate planurile pentru susținerea corpului fizic. El este personajul principal al anului 2021.
Corpul fizic, partea cea mai importantă din Eu-l nostru pe pământ.

Să avem grijă de noi, să ne susținem zi de zi cât de bine reusim si să călătorim prin energia vremii cu bateriile pline.
Felicitări vouă tuturor, celor care sunteti interesati de binele corporal.
Si succes la tot ce faceti.
Va iubesc!
 
Sursa text si foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii