Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Pregătirea de Solstițiu (21 zile Portal de energie). Ziua 18 de Post și de Jurnal de Iubire de Sine

ro

03 Dec, 2020 00:22 2595 Marime text
  • Păsările NU AU NEVOIE de autorități care să le spună ce au de făcut.
 
Pregatirea de Solstitiu (21 zile Portal de energie). Ziua 18 de Post și de Jurnal de Iubire de Sine
 
CO
Da, este un mini-cuvant ”co”.
De fapt, un prefix.

Care se regăsește în co-laborare, co-municare, co-operare, coerență, co-creație. Dar și compasiune, conectare, context, conținut.
”Co” înseamnă a acționa împreună și a trage în aceeași direcție.

Precum păsările dintr-un stol.

Am citit faptul că sincronicitatea zborului păsărilor dintr-un stol nu se datorează existenței unui conducător (tot cu ”co”) sau lider care să le spună ”la stânga, la dreapta, în față sau în spate”.
Păsările NU au lideri sau conducători.

Păsările NU AU NEVOIE de autorități care să le spună ce au de făcut.
FIECARE PASĂRE în parte este acordată la câmpul magnetic al pământului și corpul fiecărei păsări urmează direcționarea energetică ”sud-nord”. Există
o specializare și adaptare a corpurilor păsărilor ce le permite să folosească un sistem de ghidaj GPS inclus în structura lor.

În plus, fiecare pasăre are două mecanisme de supraviețuire incluse în corpul lor:
- evitarea predatorilor (agresorilor)
- ținerea aproape de păsările din stol (nu se îndepărtează de celelalte).
Aceste trei abilități: acordarea la energie, evitarea dușmanilor și ”ținerea” aproape de cei din grup - le permit păsărilor să acționeze simultan în mod coerent și coordonat.
Instant - zboară toate odată în aceeași direcție și pot schimba sensul și direcția foarte rapid, TOATE ODATĂ.
 
Și noi oamenii avem aceleași abilități corporale.
 
Să simțim ÎN CORPUL NOSTRU cine este ”de-al nostru” - oamenii alături de care NE SIMȚIM BINE și cine este diferit de noi. Și noi simțim care este ”direcția energiei” și încotro să ne îndreptăm în vremuri mai confuze.
Dacă putem acest lucru și reușim să ne regăsim între noi - cei care simțim la fel și să ne separăm de cei care nu simt la fel - atunci nu mai avem nevoie de conducători, de autorități sau de alți lideri să ne spună ce avem de făcut.
Ne ghidăm după corpurile noastre deștepte, reactive și sensibile și ne mișcăm TOȚI ODATĂ în direcția energiei.
 
Energia perioadei în care ne aflăm, energia Portalului dinainte de Solstițiu este o energie în care INTEGRĂM și aducem laolaltă în noi înșine, ÎN FIECARE DINTRE NOI binele și răul, frumosul și urâtul, greșitul și corectul. TOATE sunt, toate co-există și toate co-laborează la experiența vieții noastre.
 
De ce avem nevoie de rău, urât și greșit?
Pentru a ști CORPORAL, direct - CE anume să evităm.
Iar binele, frumosul și corect-ul ne ajută să știm ÎNCOTRO să ne îndreptăm.
Drumul devine mai ușor când știi către ce te îndrepți (oameni, locuri, acțiuni, circumstanțe care ne produc bine) și ce anume să eviți (oameni, locuri, acțiuni, circumstanțe care ne produc rău).
In Jurnalul de astăzi mi-am notat
”Intentionez ca în aceste 20 zile rămase până la Solstițiul de iarnă să mențin starea de BINE interioară. Să fac cât mai multe acțiuni care să-mi creeze stare de bine, să interacționez cu oameni care să mă facă să mă simt bine, să-mi rostesc cuvinte care să-mi aducă BINE mental, emoțional și corporal.
 
Să acționez spre binele meu corporal (exerciții fizice, genuflexiuni, țopăieli și stretching, alimentație ușoară, exerciții de respirație, odihnă și somn suficient).
 
Intentia mea este să însămânțez continuu STAREA DE BINE (recunoștință, apreciere, valorizare, onorare, prețuire și mai ales, savurare a tot ce este, tot ce fac, tot ce sunt). ”
În timpul comunismului, confuzia ideologică și presiunea autorităților nu a împiedicat creativitatea și starea de bine a celor care au ales-o.
Nici perioada actuală (nu foarte diferită ideologic de atunci - tot idei fixe, aducătoare de confuzie și frică, de teroare și amenințări) nu va reuși să o facă.
 
Intenția DE BINE nu poate fi oprită de aberațiile unei lumi în schimbare.
 
Intenția nestramutată pe o destinație INTERIOARĂ benefică și pe împuternicirea FIECĂREI PERSOANE este o putere ce aparține minții umane. Poate fi aleasă.
Mulțumesc că împreună co-creăm un câmp de coerență și stare de BINE înainte de Solstitiu.
Suntem BINE atunci când decidem în interior că suntem bine. Precum păsările din stol, zburăm cu toții spre centrul energetic al Galaxiei inimilor noastre: comoara colectivă a iubirii.
Multumesc de frumusetea zborului în stol.
Mulțumesc pentru ”co”.
Cu iubire,
 
Sursa text si foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii