Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:40 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Oglindire

ro

22 Feb, 2021 00:51 1846 Marime text
  • Am ascultat astăzi de la o prietenă o poveste cu un motociclist pasionat de motoare și sportul pe două roți. 
Oglindire
Săptămâna 9 a anului 2021 (22-28.02.2021)
21.02.2021
Azi a fost o zi minunată în care lumea ne-a oglindit ceea ce am trimis spre ea.
Am transmis griji, frici, nemulțumire, așteptări, pretenții, acestea ni s-au întors la fel cum le-am emis.
Am transmis recunostinta, apreciere, bunatate și acceptare - ni s-au intors la fel cum au fost trimise.
Am ascultat astăzi de la o prietenă o poveste cu un motociclist pasionat de motoare și sportul pe două roți. Pasionat până la obsesie și realmente prins de hobby-ul lui.
 
Într-o zi, Universul l-a pus la încercare.
A făcut un accident urât (teoretic nu din vina lui....dar in situațiile de accidente, funcționeaza legea atracției) și abia a scăpat întreg, după operații și lungi spitalizări.
În timpul suferinței din spital, mama lui l-a făcut să promită că nu se mai suie niciodată în viața lui pe o motocicletă. Și l-a ”legat” prin puterea cuvintelor de starea ei de bine.
Legământul mamei, în limbaj energetic, a sunat așa:
”Dacă tu nu-ți mai urmezi chemarea Sufletului, pasiunea vieții, eu sunt mulțumită și liniștită. Starea mea de bine contează mai mult decât pasiunea ta.”

În acest moment ați putea protesta, spunând că mama a vrut binele copilului ei și îl dorea în viață.
Dar pentru că era vorba de un adult, acest bărbat NU mai era copilul mamei lui, decât dacă el alegea asta. El devenise un adult de sine stătător, care ar fi putut alege să-și crească puterea personală și să fie 100% un adult (inclusiv cu puterea deciziilor unui adult). Să înțeleagă sensul accidentului și să-și urmeze pasiunea cu motocicletele mai responsabil și mai chibzuit.

După ce a promis mamei că nu se mai urcă în viața lui pe o motocicletă, s-a recuperat din accident și și-a continuat viața.
Cu multă nostalgie, tristețe și mereu o apăsare pe Suflet.
Prietenii lui remarcau cum se uita în vitrinele magazinelor cu articole pt motocicliști.
Privea îndelung în vitrine, precum copiii care își doreau jucării, dar știau că nu le erau accesibile.
La un moment dat, și-a cumpărat o pereche de cizme de motociclist. A sunat-o pe mama lui să-i spună asta (vinovăția încălcării promisiunii îl lega foarte tare de mama lui) și să-i spună că a făcut doar asta. Dar nu se va sui pe motocicletă. Mama a plâns la telefon, neconsolată. Prietenii care erau cu el s-au simțit foarte prost auzind conversația.
Timpul a trecut și bărbatul din povestea noastră și-a ținut promisiunea. Probabil că o fi stat încălțat cu cizmele de motociclist prin casă și doar a visat la zborul pe două roți.
Pentru consolare, s-a înscris la curse de ciclism. A început să participe cu fervoare, dar bicicletele nu erau motociclete. S-a tot forțat să obțină senzația lui familiară din corp, cu bicicletele.

Dar trupul lui slăbit de accident sau pur și simplu, incapabil să susțină efortul la care a fost supus, a cedat.
Într-o dimineața, înaintea unui concurs de ciclism, a fost găsit decedat în camera de hotel.
Pasiunea Sufletului este un puternic dinam pentru viața unui om. Când pasiunea este clară și evidentă, indiferent cât de periculoasă sau nesăbuită pare la prima vedere, dacă este împlinită cu focalizare și responsabilitate, aduce calitate vieții.
Când cineva renunță la pasiunea vieții pentru altă persoană, pentru fericirea altuia, se tulbură energiile armonioase ale lumii.
In limbaj psihologic, ce a făcut mama cu băiatul ei se cheamă ”castrare”. Pur și simplu i-a tăiat o parte din Suflet cu bisturiul cuvintelor din promisiune.

Mama l-a vrut castrat, dar în viață.
Dar merită să trăiești o viață castrat, de dragul altuia?
Este o întrebare retorică, nu vreau decât să vă gânditi la ea întreaga săptămână care urmează.
Săptămâna 22-28 februarie 2021 este ultima săptămână a acestei luni. Pe 27 februarie avem o Lună plină în Fecioară.
Fără alte evenimente majore astrale de menționat.
Fiind lună în creștere, energia lumii va fi puțin haotică, dezechilibrată și defocalizată (atenție la detalii!!! doar vine luna în Fecioară).
Dacă vă uitați la ziua pe care ați avut-o astăzi, de aproape oglindire a cifrelor (21.02.2021), aveți idee ce vă așteaptă săptămâna ce urmează.
Totul se va intensifica datorită energiei lunii în creștere.

Toate capcanele dar și toate soluțiile și cheile de rezolvare vor fi extrem de vizibile.
Datorită acestei energii speciale, am ales ca Sâmbătă pe 27 februarie 2021, chiar în după-amiaza de Lună plină să vă prezint un subiect important, practic și util: Webinarul ”Capcane și chei în detoxifiere”.
De fapt, vom discuta despre Capcane și chei în procesul înțelegerii sănătății, corpului fizic, a bolii și a posibilităților noastre de a avea grijă de noi înșine. Evenimentul este organizat de Alexa Events și va aștept să facem schimb de energii la final de Februarie.
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../
Energia perioadei a cerut acest eveniment.
Și energia zilei de astăzi, a ”oglindirii” mi-a explicat de ce am fost ghidata sa il organizez.
Povestea motociclistului care a renuntat la pasiunea Sufletului si a murit incercand sa o implineasca diferit, fara sa incalce promisiuni sau sa raneasca alti oameni mi-a amintit de puterile umane:

Puterea Mintii - care ne duce unde vrea ea (sau cei care o stapanesc)
Puterea Sufletului - care ne impinge unde are nevoie inima noastra sa fie pentru gasirea bucuriei.
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna, sa aveti grija de corpul fizic, sa traiti bucurii mici zilnic si sa nu permiteti celor din jur sa devieze drumul bucuriei voastre. Multumiti-le pentru grija lor, dar spuneti-le ca stiti ce va trebuie si cum sa procedati pentru a fi bine.
Imputernicire si oglindire pozitiva.
Asta este darul saptamanii care urmeaza.
Sa ne fie bine tuturor,
Cu iubire
Sursa text și foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii