Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Curaj versus indoială

ro

29 Dec, 2020 23:11 1845 Marime text
  • La final de an 2020 am planuit impreună cu fetele minunate de la Studioul Pilates Vitality din Constanta - un program de detoxifiere si miscare pentru inceputul lui 2021
Curaj versus indoiala

La final de an 2020 am planuit impreună cu fetele minunate de la Studioul Pilates Vitality din Constanta - un program de detoxifiere si miscare pentru inceputul lui 2021 - care sa ”amorseze” energia anului si sa ne faca sa ”insamantam” energii puternice pentru Anul ce vine.
Si am numit programul ”Curaj si detoxifiere” - pentru ca dorim sa lucram in mod special cu energia FICATULUI, un organ foarte important si foarte suprasolicitat din corpul nostru.
Am realizat ca INDOIALA este o senzatie ce apare IN MINTE. Cand am ”indoieli” este pentru ca mintea are la dispozitie prea multe povesti intre care sa aleaga.
Daca ma asez bine in corpul meu si il pun pe el sa aleaga, in orice circumstanta si imprejurare, INDOIALA dispare. Corpul are CURAJUL de a spune raspicat: asta imi face bine, asta nu imi face bine.
 
Poate mintea sa teasa cate povesti doreste.
Ce prajitura minunata, ce crema pufoasa, ce senzatie minunata pe cerul gurii - spune mintea in explicatiile sale elaborate.
Si ce stare proasta de energie IMEDIAT dupa ce ai consumat-o - iti spune corpul.
Corpul fizic are CURAJUL sa ne spuna ADEVARUL in fiecare moment al vietii. Putem sa ne mintim si sa ne iluzionam cat dorim (cu privire la mancare, la relatii, la serviciul pe care il avem, la casa in care stam si la orice facem in fiecare moment).
Corpul ne spune daca ceea ce se intampla II FACE BINE SAU NU II FACE BINE.
Va invitam la un program de exercitii fizice si de intalniri motivationale care sa va sustina la inceput de an 2021 - sa puteti sa va conectati cat mai bine cu MINUNATUL VOSTRU CORP FIZIC.
 
Aveti CURAJUL sa fiti alaturi de noi intr-o aventura DIFERITA de ce am incercat pana in prezent.
Sa ne conectam impreuna la corpul fizic, la abilitatea sa extraordinara de rezistenta si echilibru si sa facem pasi mic, dar fermi si practici catre starea lui de BINE.
Saptamanal, ne vom vedea de doua ori - de-a lungul a patru saptamani - si vom avea ocazia sa ne intalnim si la sesiuni de intreabari / raspunsuri.
Si vom avea inclusiv o tombola cu un premiu!
 
Gasiti Curajul corporal sa iesiti din povestile mintii si sa participati la un program novator.
Finalurile sunt doar praguri care noi inceputuri.
Daca Luna plina in Rac de astazi v-a indicat ca aveti nevoie sa lucrati si sa antrenati mai mult ”muschii curajului” - va invitam sa o facem impreuna, chiar odata cu primele zile ale anului 2021.
Impreuna este mereu mai interesant, mai motivational si mai usor!
Va iubesc!
 
Sursa text si foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii