Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:54 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Cum facem să nu ne sperie „Imprevizibilitatea”, învățăm de la dr. Sorina Soescu

ro

29 Apr, 2020 15:59 709 Marime text


Oare cum ar fi să adoptăm aceste măsuri simple pe care ni le propune dr. Sorina Soescu (Zyanna Orinda pe Facebook) și care cu siguranță sunt testate?
 

„Nu mi-aș fi dorit să-mi fi ales ca meserie «previziunile» sau «ghiceala». Pentru că aș fi fost destul de confuză astăzi.
Am tot audiat fel și fel de opinii, de la fel și fel de specialiști, despre situația actuală și posibilele evoluții viitoare.
 
Singura concluzie de până acum este că ORICE ESTE POSIBIL.
Orice scenariu la care ne putem gândi, poate deveni realitate.
Orice direcție de evoluție este posibilă.
Binele și răul, ordinea și haosul, simplul și complicatul - sunt toate prezente în fiecare moment - ca potențial.
 
Vântul rece care a spulberat Constanța și a schimbat direcția de mai multe ori mi-a reamintit de energia oamenilor - schimbătoare, imprevizibilă și, mai ales, incontrolabilă.
 
Imprevizibilitatea sperie pe multă lume. Cu cât suprarenalele sunt mai slăbite, cu atât mai mare este frică.
 
O soluție practică în situația prezența este întărirea suprarenalelor cu remedii naturale, gen Extracte din fructe de pădure (Coacăz negru, Afin, Mur, Cătină etc) cu dietă simplă, cu fructe, legume și puțină proteină animală, cu orice fel de relaxare a spatelui (exerciții de stretching, întinderi, tehnică Alexander de stat întins pe jos, cu spatele pe podea etc).
 
Radiațiile electromagnetice și câmpurile de la computere / mobile afectează mult suprarenalele. O baie cu apă și sare, la picioare sau generală ne ajută să ne mai «curățăm» când ne încărcăm prea tare de vibrații negative. Uleiurile esențiale sunt și ele foarte utile, pentru relaxarea și protecția corpului.
 
Măsuri simple de a ne ancora în corpul fizic, ne ajută să navigăm în perioade de imprevizibilitate, fără să lăsăm mintea să ne spună povești de groază.
 
Perioada dificilă? Sau oportunitate?
Avem liber arbitru.
Și știu că putem decide pas cu pas.
vă iubesc!”.

Sursa foto: Facebook Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?

Comentarii