Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 7 ianuarie 2024. Valul 1 - ziua 11

ro

07 Jan, 2024 15:42 1155 Marime text


Valul 1 – ziua 11

În procesele de detox pe care le-am tot făcut personal de-a lungul anilor, am învățat o mulțime despre corp, dar și despre factorii care îi influențează funcționarea.
După ce am realizat o ”detoxifiere” de bază, de 2-3 ani, corpul ce mă găzduiește a funcționat destul de bine (acceptabil) pentru slăbiciunile sale înnăscute.
Nu am răcit ani de zile, pentru că n-a avut nevoie de aceste tipuri de eliminări.

De această dată, în acest val de detoxifiere, eliminările respiratorii (care îmi sunt atât de familiare din copilărie, dar și de la toți pacienții noștri) au început să-și facă prezența.
Uscăciunea faringiană, cu gâdilitură, care declanșează tusea, strănuturile frecvente cu nasul congestionat (nu neapărat înfundat), și starea generală de lipsă de putere și chef sunt la maxim în acest moment.

Am ”prins” complet acest val de detoxifiere, de această dată involuntar, de fapt, m-a prins el pe mine. Pentru că știu ce am de făcut, am intrat pe post cu lichide, ceaiuri și ocazional fructe sau o salată, mă odihnesc cât este posibil și fac băile cu apă și sare, evoluția este acceptabilă. Sunt funcțională, dar în același timp, în pline eliminări.
Un secret pe care l-am descoperit de mult este că reflexul de supt inhibă reflexul de tuse. Așa că mi-am tot căutat tablete de supt, cu albastru de metil, cu propolis si vitamina C, cu cimbru, pe care le-am alternat de-a lungul zilei, până la culcare. A funcționat destul de bine (au fost zile în care m-am ”hrănit” doar cu tablete).

Împărtășesc din propriile trăiri pentru că suntem ființe umane, care trecem prin aceleași provocări; în eliminări, învățăm să ne ușurăm evoluția cât de bine putem și avem încredere în corpul nostru minunat, care știe mai bine ca mintea, când are nevoie să-și facă eliminări și reglări interioare.

La Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/ împărtășim experiențe despre ”crizele de eliminare” pe care le numim ”viroze” sau ”răceli”, înțelegem cum apar, ce avem de făcut să ne susținem corpul în timpul lor și cum putem să le prevenim.

Materialele din Școala Sănătate 5D sunt scrise din experiența personală și cea profesională, așa că toată teoria din cărți este filtrată prin rezultatele practice obținute din propriile încercări.
Folosesc fiecare ocazie în care mă împinge Forța vieții pentru a înțelege mai mult despre corp și posibilitățile sale, pentru a testa ipoteze și a învăța tehnici noi.

Să avem o altă zi de eliminări și detox cât mai eficientă și echilibrată
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii