Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 6 (șase) martie 2023. Început de săptămână, zi de luni, numită și ziua Lunii

ro

06 Mar, 2023 09:32 880 Marime text
 
Bună dimineața, astăzi 6 (șase) martie 2023
 
Început de săptămână, zi de luni, numită și ziua Lunii (astrul care mâine se va vedea maxim pe cer), zi de culoare galbenă (regală) în Thailanda (dacă aveți haine de culoare galbenă sunt numai potrivite pentru această zi însorită) și zi Feminină în esența sa (confuză, împrăștiată, emoțională, intuitivă și plină de neprevăzut).
 
În cartea ”Momentul potrivit” de pe www.centrulnatura.ro/e-shop - aveți o mulțime de informații despre energia fiecărei zile și a simbolurilor pe care le folosim în mod curent. Cunoașterea detaliilor despre energie și a întrebuințării lor eficiente, face diferența în viață. Este exact ca diferența între a merge pe jos și a folosi o mașină. Sau a spăla rufele la mână și a folosi o mașină automată.
 
În cartea ”Numerologia – semnificația numerelor” se spune la pagina 35 despre șase că are drept esență ”dedicarea și adaptarea”.
6 este un număr armonios și echilibrat, și în ciuda faptului că este par (număr feminin!, sublinierea mea) este considerat norocos și ”perfect”.
Derivând din produsului lui 2 feminin cu 3 masculin, reprezintă dragostea conjugală, familia și casa.
De obicei este asociat cu munca și cu responsabilitățile.
 
Se referă la tact, la frumusețe și armonie, calități de care suntem atrași sau din care obținem plăcere.
Denotă perfecțiune, deoarece este rezultatul operațiunilor 1+2+3 și 1x2x3.
 
Confort tradiției indiene, reprezintă atât binele, cât și răul, opoziția dintre creatură și creație, care se află în echilibru instabil, care tinde spre uniune și revoltă.
 
În valența sa negativă, indică gelozie, infidelitate și răzbunare.
În numerologia creștină 666 este simbolul Satanei”.
 
Am realizat, în cursul vieții mele, că cifra 6, foarte apropiată de mine, ca și cifra 4, m-a învățat despre pericolul extremelor.
6 este perfecțiunea, iar dorința de a o atinge, cu orice preț, duce la neglijarea unor aspecte din viață, legate mai ales de relație și hrănire. Acțiunile și performanțele sunt atât de importante, că m-am trezit de multe ori în situații în care nu m-am mai hrănit cum trebuie, nu m-am odihnit și mai ales, n-am mai avut timp de relații de calitate cu persoanele importante din viață.
 
Și m-am trezit din căutarea perfecțiunii în Iad. Cu epuizare, cu durere și suferință și cu relațiile rănite sau rupte. Am înțeles foarte bine de ce trei de 6 reprezintă cifra Suferinței eterne, a Îngerului Căzut. Pentru că ispita supremă este căutarea Divinului în mod exagerat, fără menținerea echilibrului. Și am înțeles de ce 6 este simbolul adaptării. Ajustarea la zona de mijloc, de echilibru, este un proces de durată, derulat în cursul vieții.
 
Vă invit să observăm astăzi în viața noastră cum suntem ”ispitiți” să performăm, să servim, să obținem rezultate, cu prețul oboselii corpului fizic, a relaxării și petrecerii timpului cu cei dragi, sau chiar cu prețul sănătății ori finanțelor personale.
Când vibrația nașterii sau numărul guvernator al persoanei (adică suma cifrelor din data nașterii, redusă la o cifră) este 6, influența sa energetică este importantă.
 
În Manualul de numerologie a lui David A. Phillips citim la pagina 113
 
”6 este un număr guvernator al extremelor. Asemenea persoane au potențialul unei puteri creatoare însemnate atunci când trăiesc pozitiv, dar se îngrijorează necontenit atunci când trăiesc negativ. Au un potențial extraordinar să perceapă și să creeze în mod strălucit. Regretabil, însă, ele obțin rareori succese durabile în viață, din cauza tendinței lor permanente de a se îngrijora (modul lor de autodistrugere). Datele de naștere cu numere care însumează 15, 24, 33 sau 42 au un număr guvernator sau vibrația nașterii 6.
 
Scopul vieții
 
Întâlnim aici persoane care excelează într-o gamă extinsă de activități creative, de la domeniul casnic până la scena celebrității mondiale. Aceasta implică o responsabilitate foarte importantă în viață, care necesită o dedicare profundă și plină de iubire. Toți oamenii cu Numărul 6 dispun de această capacitate naturală, dar deseori se identifică fizic atât de mult cu responsabilitățile lor, încât anxietatea și îngrijorarea îi prind într-o rețea a stresului. Ei trebuie să învețe să stăpânească acele situații create prin prisma calităților lor grijulii și creatoare, nu să permită situațiilor să îi controleze. În acest scop, au nevoie să învețe arta detașării iubitoare, astfel încât să reușească să își exprime creativitatea fără să li se impună”.
 
Așadar, dragii mei frumoși, în această zi minunată de vibrație 6 fiți atenți la tendințele de îngrijorare și la scenariile minții.
 
Acționați cum știți și puteți mai bine și folosiți Mantra atot puternică ”Facă-se Voia Ta” în ceea ce privește rezultatele acțiunilor voastre. Dacă nu iese cum vă doriți, NU vă auto-blamați. Vă faceți rău și deveniți aroganți, pentru că NU considerați influența Destinului și a Divinului în viețile voastre. NU putem controla fluxul de energie, putem doar curge cu el.
 
Cine se pune contra Divinului, se va alătura Îngerilor căzuți și se va confrunta cu puterea lui 6, intensificată de trei ori.
Am citit la cifra 3 că 333 înseamnă ”vine o lecție importantă în viața noastră”.
 
Când apare 666 înseamnă ”lecția nu a fost învățată, o vei repeta iar”. Este echivalența repetării unui examen sau unei clase. Și vei repeta, până vei învăța.
 
Astăzi învățăm detașarea iubitoare de rezultatele acțiunilor noastre. Facem cât de bine știm și putem, acționăm impecabil, punem în practică toate calitățile și talentele noastre. Iar rezultatele....sunt Voia Divină. Nu treaba noastră.
Vreți mai multe informații despre acest mod de a trăi viața?
 
Vă așteptăm la programul de Design postural, ce ne va permite să ne aliniem corpul, simțirea și echilibrul corporal cu Forța vieții, cu Divinul.
Începem în trei zile, nu ratați acordajul cu energia primăverii, care se simte în aer! Haideți să învățăm împreună lecțiile reale ale vieții, și să trecem atât examenele, cât și clasa.
 
Este mai ușor când suntem mai mulți implicați în Joc.
 
Să avem cu toții o zi de 6 cât mai eficientă și echilibrată, cu atenție la tendința de îngrijorare și cu multă multă prezență
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii