Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 6.06.2023. Ce zi frumoasă de portal energetic, pentru creativitatea feminina!

ro

06 Jun, 2023 14:53 1253 Marime text

Ce zi frumoasă de portal energetic, pentru creativitatea feminina!

Nu vă simțiți provocate la maxim de ceea ce se întâmplă (la nivel vibrațional)?

Am să vă citez din cartea Oanei Silvia Filip – La que sabe (Cea care știe să fie femeie) – pentru că surprinde exact în cuvinte, senzațiile corporale și senzoriale pe care le trăim în prezent.

Pagina 51
”Poate că sunt povești, dar dacă ne uităm în jur vedem cum, unul după altul, sistemele sociale, familiale și de afaceri se clatină. Nimic din ceea ce știam că funcționează nu pare a fi mai bine sau la locul său.

Viața a căpătat o viteză și un tremur constant care ne face să ne simțim adesea inconfortabil, instabile și lipsite de siguranță.
Adevărul, soliditatea credințelor, relațiile, dovezile științifice considerate până de curând de necontestat, sensul vieții sunt puse și ele sub lupa schimbării.

Străbatem un profund proces de redefinire a tot ceea ce suntem și înseamnă viață.
Haosul care se naște prin distrugerea vechilor sisteme este cel care susține procesul de rearanjare și construire a celor noi.
Suntem în plin haos existențial, pentru că o lume dispare și una nouă va apărea.

Înclin să cred că această tranziție este mai provocatoare pentru noi, femeile, decât pentru partenerii noștri, bărbații.
Să nu crezi că pentru ei este chiar floare la ureche, însă această comparație s-a născut din faptul că femeile sunt purtătoare ale înțelepciunii lui ”cum se fac lucrurile”.

Din acest motiv, presiunea pe umerii noștri este mare, deoarece trebuie să ne trezim mai repede și să ne aducem aminte de tot ceea ce știm.

Trebuie să ne mișcăm cu talent și înțelepciune, să îi ajutăm și pe bărbați să se trezească, și împreună, să construim noul.”
Uneori, precum in zilele acestea, presiunea pe umerii femeilor pare zdrobitoare.
Nu cred că este vreuna dintre voi care să nu fii dorit, măcar în secret, să abandoneze Jocul, pentru că acesta este realmente copleșitor.
Singura motivație care ne menține în Joc este iubirea noastră profundă pentru viață, pentru copii și familiile noastre, dar mai ales, pentru Pământul ce ne găzduiește.

Dacă umerii voștri sunt astăzi încordați, ceafa dureroasă (bietele vertebre cervicale!) și apar amețeli, înseamnă că presiunea la nivel mental (povestea pe care o spuneți continuu în cap) este mult prea mare.

Despovestirea poveștilor din minte este soluția UȘURĂRII poverii de pe umerii noștri.

Iar UȘURAREA / UȘURINȚA este lecția acestui an, și în special acestei luni iunie.

Ca să poți realiza cu UȘURINȚĂ orice sarcină sau să treci cu ușurință prin provocări, ai nevoie de CLARITATE mentală (nu de iluzii și bla bla-uri), de SIMȚURI funcționale (și bine acordate la stimulii din jur) și de INTUIȚIE pe care să te poți baza.
Acesta este darul zilei de 6.06: schimbarea interioară de la presiune, greutate, împovărare, la ușurință și fluiditate, prin despovestirea a ceea ce se întâmplă.

Este exact ce urmăresc să fac și în întâlnirea de pe 23 iunie, când despovestim despre tiroidă și implicăm Sânzienele și dansul lor în Joc.
https://alexaevent.ro/.../des-povestitoarea-sanzienele.../

Vă doresc astăzi o zi de iunie cât mai prezentă și cu derulare ușoară.
Da, se poate trăi DIFERIT, cu zâmbetul pe buze și fruntea luminoasă.
Încercăm?

Cu iubire, tuturor



Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii