Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 4.03.2023 -4 (patru). Astăzi citim din cartea ”Numerologie și destin” de Valeriu Pănoiu

ro

04 Mar, 2023 09:24 1404 Marime text
Astăzi citim din cartea ”Numerologie și destin” de Valeriu Pănoiu (Editura For You București 2016).
 
Pagina 39
 
„Numerologia personalității conține o vibrație care ne guvernează viața. Vibrația nașterii mai este denumită și calea în viață, pentru că prezintă trăsăturile generale ale personalității, calitățile, oportunitățile, culoarele care ni se deschid de-a lungul vieții, precum și cele pe care ni le creăm singuri. Vibrația nașterii răspunde la întrebarea: ”Cine sunt eu?”.
Calea în viață ne arată pe noi așa cum suntem , cu impulsurile și tiparele noastre dobândite, pe care avem nevoie să le depășim.
...
Numărul care desemnează Vibrația nașterii nu se modifică de-a lungul vieții. El se obține din data de naștere, prin adunarea cifrelor.
 
Se adună cifră cu cifră toate numerele din data nașterii; dacă rezultatul este format din două cifre, ele se mai adună încă o dată, până când rezultatul final este un număr unitar, de la 1 la 9.”
 
De exemplu, pentru cineva născut pe 4.11.1941 Vibrația nașterii este 4+1+1+1+9+4+1 = 3
 
Vibrația mea personală este 4.
 
Așa că astăzi vorbim despre Vibrația nașterii 4 (patru), pentru că suntem într-o zi de 4 martie, 4 reprezentând spirala superioară a lui 1.
 
Tatăl (1) + Mama (2)+Copilul (3) formează o unitate nouă numită Familia (4).
Familia conține persoanele plus legătura dintre ele.
 
De aceea, 4 este tot ”o unitate”, dar în spirala superioară a creșterii și dezvoltării, fiind semnul stabilității și al structurii de susținere.
 
Simbolica lui 4 este mereu de structură sigură și fermă – un scaun pe patru picioare stă foarte bine înfipt în pământ. Majoritatea animalelor au patru membre și un echilibru de invidiat. La fel, mașinile noastre au patru roți, casele noastre au patru colțuri (și stâlpi principali de rezistență), iar cele patru puncte cardinale (est, sud, vest și nord) ne asigură orientarea în spațiu cu ușurință, pe când tetraedrul – poligonul cu patru colțuri, reprezintă structura geometrică cea mai stabilă din matematica în spațiu.
Cele patru vânturi, cele patru anotimpuri, cele patru faze ale lunii, cele patru elemente alchimice (pământ, aer, foc, apă) și cele 4 baze structurale ale ADN-ului (molecula ce formează tiparul biologiei umane) – desemnează fundația Realității, așa cum o trăim, în planul tridimensional.
 
La pagina 43 a cărții lui Valeriu Pănoiu – Numerologie și destin, avem descrisă Vibrația nașterii 4:
 
- Persoană energică, competitivă, orientată spre luptă și acțiune
- Dispune de spirit analitic și de un simț critic ascuțit
- Are atenție la detalii, nativul fiind orientat să verifice, să corecteze și să îndrepte
- Fire muncitoare, cu înclinația de a transforma profesia fie într-o relație de dependență, fie într-o formă de fugă de realitate
- Orice reușită vine prin efort personal combinat cu răbdare și acțiune pas cu pas; de câte ori se precipită și arde etape, are nevoie să se întoarcă din drum pentru a repara sau completa pașii pe care i-a sărit
- Nativul este adeptul lucrului bine făcut, dând dovadă de perfecționism greu de egalat și dând randament maxim în condiții de presiune și stres
- Atitudine individualistă, preferă să lucreze pe cont propriu, detestând să i se spună ce să facă
- Respectă autoritatea, cu condiția să nu fie abuzivă, și impune respect prin calitatea umană și profesională, integritatea fiind o trăsătură fundamentală.
- Persoană de încredere, organizată și eficientă. Se bucură de reputația de „om al soluțiilor”, ceilalți bazându-se pe el să rezolve cele mai dificile situații.
- Are de îmbunătățit stima de sine și de combătut convingerea că nu merită tot ceea ce e mai bun.
- Are nevoie să-și aducă aminte că, pe lângă responsabilități, viața mai înseamnă și bucurie, distracție, plăcere.
Vibrația numerelor este o radiografie profundă în structurile noastre personale. Din descrierea de mai sus ați descoperit mai multe despre mine decât din citirea Cv-ului de pe site-ul www.centrulnatura.ro
 
Vă invit să vă determinați astăzi Numărul ce vă determină Vibrația nașterii și să căutați pe Internet sau în cartea dlui Pănoiu interpretarea atât de riguros și precis făcută de autor.
Să avem o zi cât mai stabilă, echilibrată și mai ales, împărțită în egală măsură între partea de responsabilitate și cea de ușurință și plăcere a vieții.
 
Să nu uităm să ne simțit bine astăzi. Este week-end!
 
Dacă vreți să ne simțim bine împreună, vă aștept la Programul de săptămâna viitoare.
 
Împreună, este mult mai distractiv și interesant,
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii