Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 365 zile de Sărbătoare. Ziua 6 – 6.01.2022 . Astăzi sărbătoresc definirea nevoilor

ro

06 Jan, 2022 17:10 1682 Marime text


Când este vorba despre nevoi, etapa cea mai importantă este definirea lor.

Să pui în cuvinte senzațiile și imboldurile interioare este un exercițiu deloc ușor.




Mulțumesc tuturor celor dintre voi care ați răspuns la întrebarea de pe 4 ianuarie, ce nevoie aveți? Am descoperit că multe persoane au nevoie de mișcare sau drumeție în Natură, de aer curat, de odihnă (somn), de detoxifiere sau alimentație ușoară, dar și de de iubire (mângâiere, zâmbete, prezența celor dragi) sau evoluție (valorizare personală, iertarea greșelilor, creștere profesională sau personală).




Cele mai multe nevoie le putem împlini noi singuri – mișcarea, alimentația, odihna, deciziile mentale și profesionale – dar sunt destule nevoi care depind de ceilalți, de toți cei din jur.



Pentru că relațiile dintre noi sunt atât de importante, de multe și de semnificative, iar conexiunea cu toți și totul în jur este esențială pentru fluxurile vieții, cele mai multe dintre nevoi depind (totuși) de toți și toate în jur. Acceptarea acestei realități este vindecătoare și echilibratoare.




Dacă am reușit să îmi definesc nevoi clare, pentru ieri, pentru azi, pentru mâine, voi reuși să acționez eficient în vederea găsirii conexiunilor cele mai bune pentru împlinirea lor.



Conexiunile cu Natura, cu plantele, animalele, cu mediul înconjurător, cu spațiul și timpul, cu ceilalți oameni și întreaga Planetă sunt cele care ne susțin să ne definim nu doar propriile nevoi, ci și propriile valori și poziționarea noastră în lume.



Locul pe care ni-l alegem prin Calea Sufletului, pe care învățăm să mergem ghidați de inima noastră.



Să ne împlinim astăzi o nevoie, ceva care este simplu și ușor de definit, iar prin acoperirea ei să ne dea o stare de bine.



O masă cu produse naturale și gustoase. Un pahar de limonadă sau fresh de fructe. Un ceai de plante aromat, cu miere și lămâie. O plimbare prin parc sau pe malul mării. Un exercițiu de Pilates sau de stretching. 10 genuflexiuni sau 3-5 flotări. O îmbrățișare și un zâmbet oferite celor dragi. Un cântec fredonat în drum spre baie sau spre bucătărie. Sărbătorirea zilei de Bobotează, să menținem vibrația Sărbătorii.



Înscrierea la Webinarul gratuit de pe 26 ianuarie, Conversații pe Calea Sufletului.


https://www.eduvisionlearning.ro/course...


Definim, sărbătorim definirea, acționăm și alegem să ne fie bine.



Sărbătorim definirea nevoilor pentru că este primul pas în împlinirea lor.


La început, este cuvântul și apoi urmează acțiunea de realizare.


Știm mersul lucrurilor, pentru că îl experimentăm zi de zi.


Avem și astăzi ce Sărbători.


Cu iubire, tuturor




Sursă foto- text: Facebook.com/ Zyanna Orinda 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii