Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 27 decembrie. 2023 Unde și valuri. 2024, anul acceptării vibrației

ro

27 Dec, 2023 13:51 910 Marime text
 
Unde și valuri
2024, anul acceptării vibrației
Mișcarea tip val este o caracteristică atât a apei, cât și a energiei.
Oamenii moderni de știință vorbesc despre faptul că suntem imersați într-o mare de energie.
Valurile sunt vibrații ale apei.
Sunetele sunt vibrații ale aerului.
 
Valurile electromagnetice sunt vibrații ale materiei întunecate sau vidului (cum mai denumesc această formă de existență oamenii de știință).
Ne este cel mai ușor să observăm undele în apă, pentru că le putem vedea, nu doar auzi și percepe cu ajutorul simțului tactil.
Dacă aruncăm o piatră în apă, descoperim cu toții modul în care putem să creăm unde / valuri. Tulburând liniștea și ordinea existentă printr-o acțiune (un impuls de energie).
Suntem continuu supuși valurilor produse de tot în lumea din jurul nostru și în lumea din interiorul corpului nostru.
În permanență, în interiorul nostru există o ”vibrație”, care este suma interacțiunii tuturor vibrațiilor produse în corp și în minte (în interior) și în lumea din afara noastră (în exterior).
 
Astăzi, 27 decembrie 2023, ziua de începere a proiectului ”Anul acceptării vibrației” este lună plină în Rac, un simbol pentru profunzimea apelor din interiorul corpului nostru. Racul este conexiunea cu strămoșii, cu părinții și bunicii noștri, cu toți cei care ne-au învățat să fim ceea ce suntem astăzi.
Onorarea lor, acceptarea vibrației primite de la ei (”datul nostru genetic”, programarea ADN-ul din celulele noastre) este un pas important pe care îl putem face astăzi.
 
Strămoșii noștri au fost oameni ce s-au străduit să facă față provocărilor din viețile lor așa cum au știut mai bine.
Ego-urile lor au fost la fel de mari și ”condiționate” ca și Ego-urile noastre.
Fiecare Ego nu face decât să își hrănească ”energia”, să caute plăcere și mai ales, continuă validare.
”Uită-te la mine. Mă vezi? Mă admiri? Mă accepți? Exist pentru tine?”
 
Asta spune Ego-ul din nou la fiecare pas pe care îl facem, la fiecare interacțiune, la fiecare vorbă pe care o scoatem din gură, și care nu este binevoitoare sau tehnică.
Ego-ul primit de la strămoși și hrănit de socialul în care ne aflăm este personajul principal cu care începem proiectul de ”acceptare a vibrației” pe care o am în acest moment.
Tema zilei de astăzi este să iau o agendă, în care pe prima pagină să notez numele primului strămoș pe care mi-l amintesc (părinte, bunic, străbunic) și să-l descriu așa cum mi-l amintesc în acest moment.
 
Apoi, de-a lungul zilei, să observ câte dintre cuvintele pe care le-am folosit în descrierea sa îmi caracterizează propriul comportament.
Și să găsesc o trăsătură, însușire, caracteristică de care aș dori real să mă ocup (nu-mi place, simt că aș vrea să scap de ea, dar nu am cum – pentru că vibrație este o vibrație; nu poți să o ”elimini” ca pe un gunoi – îl arunci și gata).
Singura noastră posibilitate de a gestiona real ”vibrațiile” este să le transformăm în variante care ne sunt avantajoase și utile practic.
Cum să facem asta?
 
Aici intervine Școala Sănătate 5D, în care discutăm despre Procesul treptat de implementare al acestei transformări. https://www.sanatate5d.ro/
M-aș bucura să ne întâlnim on-line în cadrul platformei Școlii și la întâlnirile live, lunare, pentru a lucra mai în detaliu întregul proces de ”acordaj” la valurile de energie.
Un D.
 
Unde.
Avem 5 unde (vibrații) pe care ne străduim să le înțelegem, să le accesăm, să le experimentăm și să ne observăm de-a lungul acestui proces.
Tot ce facem timp de un an de zile este să ne observăm în timp ce punem în practică diferitele tehnici și instrumente ”de acordaj” la valurile de energie.
Vom folosi vibrația lunii și efectele sale asupra fluidelor corpului fizic, așa cum vom începe chiar de mâine, cu primele recomandări pentru ”detoxifiere”, întrucât urmează 14 zile de lună în scădere, frecvența perfectă pentru începerea curățeniei.
 
Luna ne poartă prin valuri de curățenie și eliminări (la luna în scădere) și valuri de tonifiere și reținere / regenerare (la luna în creștere).
Înțelegerea și atenția noastră poate fi mai difuză (și împrăștiată) la luna în scădere și mai adunată și centrată, la luna în creștere.
Sunt multe alte efecte ale valurilor energetice ale lunii, suprapuse cu alte valuri și vibrații, din exterior și din interior.
Este mai ușor să explorăm în grup aceste influențe, să ne împărtășim experiențele și să le validăm reciproc.
Începem cu un D.
 
Unde?
Pe platforma ”Școala Sănătate 5D”, unde vă puteți înscrie oricând doriți. Începeți în ritmul vostru. Pas cu pas. https://www.sanatate5d.ro/
Periodic, ne vom întâlni, pentru a evalua ce se întâmplă și cum vă este.
Acceptarea vibrației interioare nu este ușoară.
Dar nici complicată. Este simplă, dar dificil de accesat.
Ziua de lună plină în Rac ne ajută să ne folosim de rădăcinile noastre energetice (moștenite de la strămoși) și să intenționăm un nou proces de creștere și dezvoltare.
 
Să avem cu toții o zi cât mai eficientă și practică de Rac.
 
Cu iubire, tuturor



Foto și artico preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii