Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 18 noiembrie 2023. Suntem în ziua lui Saturn

ro

18 Nov, 2023 14:00 852 Marime text


18 noiembrie 2023
Suntem în ziua lui Saturn (sâmbătă), ziua în care influențele vibrațiilor joase sunt mai intense ca în restul zilelor săptămânii – petreceri, distracție, călătorii, mâncare și băutură, sex, dar și odihnă, relaxare și mediație – cam astea sunt ocupațiile acestei zile.

Luna este alături de noi, pentru că este în creștere și ne influențează cu magnetismul său toate dorințele și poftele (le intensifică). Toată călătoria ei ”crescătoare” pe cer asta face – intensifică acumulările și energiile care sunt în fiecare dintre noi.

Dacă vreți să aflați mai multe despre magnetismul lunar, vă aștept la Webinarul de pe 7 decembrie : https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Până atunci, continuăm să-l citim pe Jacob Lorber ”Pământul și luna”:

”Luna Pământului nu este cu adevărat o ”lună” decât pe partea orientată spre Pământ; pe partea opusă ea nu este o lună ci un continent solid.
Partea pe care voi o considerați ”lună” nu este solidă, ci fluidă, ca un fel spumă a oceanului foarte ușor întărite.
Părțile cele mai solide apar ca niște coline, în timp ce cele mai moi formează niște deschizături în formă de nișe și de cratere, orientate către interiorul corpului ceresc.
Într-unele din aceste crăpături există aer atmosferic, incapabil să scape, el putând fi confundat cu ușurință cu apa dacă este privit printr-un telescop foarte puternic.
Cât privește colinele și craterele mai puțin adânci, acestea nu conțin aer atmosferic, ci doar eter, la fel ca și spațiul liber dintre soare și planete.

De aceea, această parte a lunii nu este locuită de ființe organice. Există totuși locuitori și în această zonă, dar ei au o natură spirituală. În timpul vieții lor pe Pământ, acești locuitori ai lunii au fost obsedați de aspectele lumești ale vieții, motiv pentru care au fost izgoniți pe lună, pentru a se corecta. După o vreme foarte îndelungată, când încep să înțeleagă că preocupările lumești nu aduc beneficii, și mai ales dacă își ascultă ghizii trimiși să le explice învățăturile spirituale, celor care doresc să scape de pe lună li se permite să atingă o stare mai înaltă de libertate.”

Este interesant de citit restul textului lui Jacob Lorber despre ”ființele de pe lună” și despre ”fluidul magnetic” și modul în care este influențată apa, prin intermediul său.
Vă las plăcerea să parcurgeți restul cărții, considerând că v-am trezit suficient curiozitatea pentru a descoperi viziunea alternativă pe care o propune el.

Noi ne vom continua observarea zilnică a propriului comportament, pentru a ne descoperi ”aspectele lumești” de care suntem astăzi agățați cu toată puterea obișnuințelor.
Să avem o zi de sâmbătă cât mai echilibrată,
Cu iubire, tuturor


Foto și articol preluate de Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii