Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 16.03.2023. Matematica lunii martie

ro

16 Mar, 2023 08:58 935 Marime text
  
Bună dimineața tuturor în plin tranzit de lună în scădere și eliminări de final astronomic de iarnă. Da, în mod oficial, încă suntem la final de iarnă până pe 21 martie, la Echinocțiul de primăvară, când vom ”intra” propriu-zis în anotimpul florilor.
 
Așa că trecem prin ultimele zile de mare instabilitate geo-magnetică și termică, tipice schimbărilor de energie și de sezon. Corpurile noastre se resimt major, eliminările vin în valuri, virozele de sezon sunt cu tuse, multă tuse, tuse care nu se mai oprește, tuse care ne ține treji noaptea (și pe toți cei din casă, care locuiesc alături de noi), plus eliminări importante de mucus și stare de lipsă de energie. Astenia de primăvară este în plină derulare.
Ne pot fi de folos în această perioadă Tincturile de Cimbru de cultură (Plantextrakt Cluj) sau Patlagină, Extractele din Caprifoi, Plop negru, Carpen și Coacăz negru (Plantextrakt Cluj), siropurile Biomicin și Plantusin (Fares), dar și multe alte suplimente din plante.
 
Ce ne aduce astăzi numărul 16?
 
În numerologie, 16 este un număr maestru, pentru că se poate reduce la 7 (1+6), cifra maturității și a completării unui ciclu (se termină săptămâna, se termină culorile de la curcubeu, se termină scala notelor muzicale – cu alte cuvinte, spectrul frecvențelor disponibile nouă, pe pământ).
1 înseamnă entuziasm, începuturi, idei noi
 
6 înseamnă armonie, perfecțiune, lucrul cu energii contrarii
16 aduce darul unic al posibilității de păstrare a prospețimii și noutății într-o relație de lungă durată.
Cum se poate face această sarcină?
 
Cum putem să nu cădem în rutină, obișnuință, să luăm lucrurile ”de la sine înțelese” și să nici nu-l mai băgăm în seamă pe cel de lângă noi, pe care ”îl cunoaștem prea bine”?
 
Înțelegând un adevăr esențial, pe care ni-l aduce 16 ca un dar prețios, în această zi de joi.
În fiecare zi, fiecare dintre noi se schimbă.
Seara, suntem alte persoane decât eram dimineața la trezire.
 
Am trecut prin zi, am avut experiențe, am trăit revelații, am trecut prin provocări și ca orice atlet care se antrenează, am mai descoperit noutăți despre noi înșine. Creștem și evoluăm, zilnic. De-a lungul timpului, chiar dacă în exterior păstrăm aproximativ aceleași trăsături, în interior energia se schimbă continuu.
 
Dacă ne uităm la noi înșine și la cei de lângă noi cu această viziune a prospețimii, noutății, revigorării, aducem atât vibrația lui 1 (fiecare zi ca un nou început) cât și vibrația lui 6 (iubire, grijă, hrănire, relație de la inimă la inimă) în experiența noastră zilnică. Și facem loc pentru afecțiune autentică și creșterea calității relațiilor.
 
16 ne amintește să ne uităm azi (și în fiecare zi) cu ochi noi la cel (cei) de lângă noi.
Credeți că știm cine sunt copii noștri?
 
Ia să ne uităm mai bine astăzi la ei. Ce descoperim la ei, și n-am mai văzut până acum?
Credeți că ne cunoaștem partenerul?
 
Să-l observăm când vorbește cu oameni străini. Vedem altă persoană? Putem să acceptăm asta?
Asta este întrebarea zilei: credem că îi știm bine pe cei pe care îi vedem zilnic? Ia să fim astăzi mai atenți și prezenți.
16 este un pătrat perfect. 4 la pătrat. Perfecțiunea și stabilitatea.
 
16 este și suma primelor 4 numere prime 1+3+5+7 = 16. Unicitate, originalitate, creativitate.
16 ne spune că succesul material și relațional este aproape. Doar că trebuie să fim atenți la orice ne duce la stagnări (când uităm că totul este flux, totul este schimbare și mai ales, totul este inter-conectat).
 
16 ne anunță că putem să ne transformăm cu ușurință visele în realitate. Ce avem nevoie? De o viziune clară, de înțelegere a limbajului emoțiilor, ce ne ajută să navigăm printre deciziile dificile ale materializării (corpul îmi semnalizează când să stau, sau când să merg, prin emoțiile și senzațiile sale) și de un plan coerent și flexibil. Plus de o echipă de conexiuni cu care să putem realmente materializa visele.
 
Mâine vineri seară discutăm mai multe la Webinarul despre Suprarenale și puterea lor de adaptare și ajustare la stres. Vă așteptăm să aflați informații interesante despre cum devenim mai eficienți și acordați la energiile schimbătoare ale perioadei.
 
Să avem o zi de 16 cât mai rotundă și echilibrată, cu prezență și observatorul interior treaz, pentru a recolta toate energiile disponibile astăzi.
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii