Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:02 24 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 11 mai 2021-Luna nouă în Taur. Abundență și prea plin

ro

12 May, 2021 13:29 1608 Marime text

 
  • Astăzi am simțit cu toții energia Lunii noi.

În jur, a existat o acalmie vibrațională pe care am apreciat-o. Cerul curat, fără nori, mai ales în a doua parte a zilei și soarele ce ne-a însoțit întreaga zi ne-au anunțat de începerea unei alte perioade.

Așa cum discutam de multe ori, în Natură sunt valuri de energii. Anunțate de diferitele configurații astrale și cunoscute datorită ciclicității lor. Se repetă într-un mod relativ asemănător de sute sau mii de ani.

Ne pregătim să ne îmbarcăm într-un nou astfel de val energic, cum am mai avut unul la începutul anului 2021.
Începând cu energia Taurului, o energie de împământare, senzorială, structurată,creativă, abundentă și fertilă, valul ce urmează va fi... interesant.
Energia nu are niciun atribut (bună, rea, favorabilă, nefavorabilă).

Energia este ENERGIE.
Ce face asupra corpurilor noastre?
Intensifică ceea ce este.
Dacă nu ne place ceea ce simțim și vedem, să nu mai dăm vina pe energie, pe valurile mișcătoare ale câmpului electromagnetic terestru.
Mai degrabă să ne observăm pe noi mai atenți și să lucrăm cu propriul corp.
Abundența energiei Taurului, care s-a anunțat ca definitorie pentru următoarea perioadă este pentru tot ceea ce este.

Dacă este bine, va fi și mai bine.
Iar dacă este rău, va fi și mai rău.

Parcă sună familiar, unde oare am mai citit eu așa ceva? Oare în Biblie? Hmmm....și eu care vorbeam acum doar de modificări ale energiei perioadei.
Foarte multă lume începe acum perioade de curățare interioară, de diete și detoxifieri.
Începând de astăzi, următoarele 14 zile nu mai sunt favorabile curățărilor și detoxifierilor. Dacă le începeți, probabil că nu obțineți rezultatele așteptate. Și deveniți dezamăgiți de tehnica aleasă.

Sunt multe capcane în procesul de echilibrare și vindecarea.

Alegerea momentului potrivit este o cheie importantă, pentru aproape orice din viața noastră. Dar în special pentru detoxifiere.
Nu întâmplător, la finalul acestei săptămâni am ales să oferim un Atelier de împuternicire, împreună cu Cristela Georgescu, pe tema Capcanelor și cheilor în detoxifiere.
https://alexaevent.ro/.../atelier-de-imputernicire-cu.../

Vom vorbi mult despre capcanele în care am căzut și continuăm să cadem, în procesul de vindecare și detoxifiere regenerativă. Vom povesti despre dificultăți și greșeli în detoxifiere. Și desigur, vom oferi și chei pentru echilibrare și ieșirea din capcane.

Un bonus pentru participanții la Atelier va fi lansarea, în premieră, a cărții ”Alimentație???” la care lucrez de o bună bucată de timp.
Acest ebook conține o sinteză a informațiilor pe care le colectez de 30 de ani, filtrate prin propria mea experiență personală și profesională. Într-o prezentare grafică atractivă și ușor de citit ca și e-book (special pentru mediul electronic), cartea ”Alimentație???” va fi disponibilă în curând și pe eshop la www.centrulnatura.ro

Dar participanții la Atelier o vor primi ca un dar de energie, la finalul atelierului, împreună cu toate prezentările pregătite pentru Atelier și întregistrarea audio a celor 6 ore.

Doresc să ”însămânțez” cât mai mult deschiderea viziunii spre o abundență a vieții, în care partea noastră de umanitate poate să fie cultivată și crescută până la un ”prea plin”.

Oare poate exista ”prea mult” bine, bucurie, echilibru și liniște?

Energia și valurile electromagnetice ale perioadei oferă o susținere binevenită și profităm la maxim de ea.
Dacă vă simțiți chemați să fiți alături de noi în acest week-end, vă așteptăm cu bucurie.

Vă doresc tuturor, oameni frumoși ce lecturați aceste rânduri, să vă centrați în propria Creativitate, să vă oferiți o abundență de stare de armonie și echilibru, pentru ca ”prea plinul” de bine să fie intensificat de valul de energie al lumii.

Mișcarea fizică în aer liber, plimbările și orice fel de activități dinamice cu corpul fizic, alimentația echilibrată și ușoară, compania plăcută și conversațiile cu sens, de la inimă la inimă sunt circumstanțe care vă atrag în abundența energiei Creative.

Vă doresc tuturor o noapte magică de Lună Nouă și o săptămână cât mai echilibrată,
Cu iubire
 
Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?

Comentarii