Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultanta gratuita facuta de brokerii de credite are mare succes. Cum profiti si tu?

ro

06 Jun, 2011 01:52 3571 Marime text

consultanta-gratuita-facuta-d.jpg

Brokerii de credite au o strategie tot mai agresiva de extindere, pe fondul unor cereri in crestere din partea clientilor din tara. Astfel, brokerii, altadata concentrati pe Bucuresti, au inceput sa deschida franciza dupa franciza in mai multe orase. Cum si unde primesti consultanta gratuita pentru alegerea celui mai bun credit?

De exemplu, KIWI Finance ofera acum consultanta pentru credite de nevoi personale si credite ipotecare si de locuinta si in judetul Sibiu, prin parteneriate semnate in Sibiu si Medias.

In acest moment reteaua KIWI Finance are4 sucursale si 29 parteneri.

Poti aplica online pentru un credit si cei de la Kiwi se angajeaza sa-ti gaseasca exact cea mai buna banca, in conformitate cu ce conditii pui tu!

La fel si ALLIANCE Finance Broker, firma de consultanta financiara, ai carei fondatori activeaza in piata de brokeraj credite inca din 2004, a anuntat deschiderea celei de-a opta reprezentante, la Baia Mare, dupa ce recent inaugurase o agentie similara la Sibiu.

"Deschiderea celor doua noi agentii face parte din strategia ALLIANCE Finance Broker de extindere prin intermediul francizelor. Planul nostru este sa avem cel putin un punct de lucru in fiecare judet din tara", a declarat Liviu Andrei, directorul executiv al ALLIANCE Finance Broker.
AFB - Credit Advisory este prezenta acum in Bucuresti, cu sediul central plus trei agentii in franciza, in Sibiu, in Baia Mare, in Cluj - Napoca, unde are doua agentii in franciza si in Brasov. Primele cinsprezece francize vor fi acordate gratuit de AFB, urmand ca ulterior sa se perceapa o taxa in functie de orasul in care activeaza francizatul. Agentiile ALLIANCE Finance Broker ofera consultanta gratuita pentru produsele de creditare oferite de Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Volksbank Romania,Garanti Bank, Intesa SanPaolo Bank, Verida Credit, Patria Credit, Motor Active Leasing si BCR Leasing. In cadrul agentiilor de brokeraj de credite, clientul - persoana fizica sau juridica - beneficiaza de comparatii obiective intre produsele mai multor banci si IFN-uri si primeste ca recomandare produsul cel mai bine adaptat necesitatilor si cerintelor sale. De regula, clientul este asistat la completarea cererilor si documentatiei, iar brokerul se ocupa cu depunerea dosarului la banca si sustinerea lui pe intreaga durata a procesului de analiza.

Sursa: Incont.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii