Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai sigure masini second hand AAA New Kopel

ro

30 Nov, 2011 01:00 2538 Marime text

auto.jpgAchizitia unui autoturism este aproape intotdeauna o aventura. Iar cand cumparatorul cauta o masina second hand aceasta nu este intotdeauna o aventura fara obstacole, intrucat cu totii stim cat de dificila este gasirea unei masini rulate fara defectiuni majore si la un pret bun.

Nu de putine ori dupa achizitie, eventual la vizita tehnica periodica sau la o revizie generala, poti afla ca autoturismul tau nu este chiar atat de integru pe cat credeai. Ce poate sa faca o persoana care urmareste sa achizitioneze o masina rulata? Sa achizitioneze o masina second hand certificata de la dealerul specializat AAA New Kopel.

AAA New Kopel este unul dintre principalii dealeri de masini second hand de pe piata locala si comercializeaza autovehicule rulate cu un istoric sigur, cu o fisa completa de interventii in service si cu o stare tehnica certificata.

Motivul care sta la baza achizitiei unui autoturism de la AAA New Kopel sta chiar in oferta pusa pe masa de de dealer. Orice masina este "echipata" cu cea mai extinsa garantie de pe piata locala pentru un autoturism second hand: acoperire "din-bara-in-bara" timp de un an si posibilitatea de a schimba masina cu un alt model in termen de 7 zile de la preluare.

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: www.4tuning.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii