Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:27 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu aproape 2.000 de angajaţi a câştigat un contract cu CN APMC (documente)

ro

09 Oct, 2015 00:00 1595 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, prin licitaţie deschisă online, cu încheierea unui acord-cadru, în decembrie 2013, un contract privind achiziţionarea de „Combustibil lichid pentru centrale termice”, adjudecat la valoarea de 474.569,16 lei.
  
Conform raportului, din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Mihaela Stăetu, în calităţile de şef Serviciu Dezvoltare Achiziţii Publice şi de preşedinte, şi următorii opt membrii: Maria Mergiu, Maria Neagu, Paul Ciurea, Aurelian Liţă, Luciana Izabel Mocanu, Ştefan Mărgărit, Cornelia Fir şi Cristian Stoicescu. De asemenea, în calitate de membri de rezervă au fost desemnaţi Angela Badea, Dorina Constantin şi Doina Cojocaru. Precizăm că nu au fost cooptaţi experţi sau observatori UCVAP.
 
Deoarece modalitatea de desfăşurare a procedurii a fost online, nu a avut loc o şedinţă de deschidere. Au depus oferte trei firme, şi anume: SC Rompetrol Downstream SRL, SC Alcadibo Trading SA şi SC Almatar Trans SRL (declaraţie încadrare ca IMM).
 
În urma primei şedinţe de evaluare, s-a hotărât respingerea ofertei propuse de firma SC Almatar Trans SRL, deoarece nu a respectat perioada de valabilitate a garanţiei de participare de 60 de zile, prevăzută în documentaţia de atribuire. Deoarece CN APMC a primit clarificările de care mai avea nevoie din partea celorlalte societăţi care au depus oferte, acestea au fost declarate ca fiind admise.
 
Dintre cele două, cea care a oferit preţul cel mai scăzut a fost declarată câştigătoare, prin urmare, contractul i-a revenit operatorului economic SC Rompetrol Downstream SRL, pentru suma de 474.569,16 lei.

Cine este firma câştigătoare?

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, SC Rompetrol Downstream SRL a fost înfiinţată pe data de 9 martie 2000, având ca domeniu de activitate „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International N.V., cu sediul în Olanda, Rompetrol SA, din Bucureşti, şi Rompetrol Rafinare SA, din Năvodari. În calitate de persoane împuternicite figurează Nugumanov Bauyrzhan, Poletaev Vadim, Mariana Durleşteanu, Cătălin Dumitru, Sorin Neculae (director), Vladislav Rusnac (director şi administrator) şi Aizhan Dykanbayeva (director).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, SC Rompetrol Downstream SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.490.063.796 de lei, un profit de 42.557.206 lei şi un număr mediu de 1.774 de salariaţi.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună. Tot în secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de negociere aferente contractului la care facem referire.

Ti-a placut articolul?

Comentarii