Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă axată pe „activităţi de tipărire“ administrează un sector de plajă în Năvodari (document)

ro

31 Aug, 2016 00:00 5254 Marime text


În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 8. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur agent economic - SC Terra Office SRL.  Asta după ce, în luna aprilie, aceeaşi firmă obţinea de la ABADL un alt contract privind concesionarea unei suprafeţe de plajă din staţiunea Mamaia.
 
Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“, deşi competiţie nu a existat. SC Terra Office SRL a oferit 25.130,40 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari I, subsector 9, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 18.860,40 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 9, firmei SC Terra Office SRL, care a obţinut 20 de puncte pentru preţul avansat.

Cine administrează SC Terra Office SRL

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, activitatea SC Terra Office SRL este coordonată de asociatul unic Nicolae Florin Toma, născut pe 2.04.1984, în Constanţa. Firma, care desfăşoară „activităţi de tipărire“, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Victor Climescu.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari I, subsector 9, societăţii Terra Office SRL.

Citește și Terra Office SRL, contract cu ABADL pentru sectorul de plajă Mamaia II, subsector 2 (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii