Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:22 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terra Office SRL, contract cu ABADL pentru sectorul de plajă Mamaia II, subsector 2 (documente)

ro

30 Jul, 2016 00:00 1787 Marime text
În data de 29 aprilie 2016, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii unei plaje din sectorul Mamaia II, subsector 2.
 

Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia II, subsector 2, au fost depuse trei oferte, de către SC Terra Office SRL, Eritar SRL şi Musset Lounge SRL. Primul ofertant, SC Terra Office SRL, a venit cu o ofertă de 53.172 de lei, cel de-al doilea ofertant, Eritar SRL, a oferit de 50.201,12 lei, iar cel de-al treilea agent economic, Musset Lounge SRL, a venit cu o ofertă de 45.576 de lei. Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 44.293,12 lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de Eritar SRL şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora, din următoarele motive: potrivit certificatelor de clasificare emise de MDRT şi prezentate în oferta depusă, activele „Apartamente de închiriat Forever Young“, „Restaurant Forever Yong“, „Bar de zi Forever Young“, „Agenţie de turism Erik Travel“ se află în municipiul Brăila. Ofertantul avea obligaţia de a prezenta documente care să ateste deţinerea cu titlu de proprietate/leasing/închiriere/comodat/
administraţie a unui activ turistic în staţiunea în care se află sectorul de plajă supus închirierii. În urma verificării documentelor depuse de către ofertanţi, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a unei plaje, în sector Mamaia II, subsector 2, societăţii Terra Office SRL, care a obţinut 20 de puncte.

Despre Terra Office SRL 

Terra Office SRL este controlată de asociatul unic Nicolae Florin Toma, născut pe 2.04.1984, în Constanţa. Firma, care desfăşoară „activităţi de tipărire“, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Victor Climescu.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Mamaia II, subsector 2, societăţii Terra Office SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Citeşte şi

Contracte încheiate cu ABADL Cine a reuşit să închirieze sectoare de plajă libere în Năvodari (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii