Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context a colaborat Primăria Mangalia cu o firmă de publicitate (documente)

ro

19 Jul, 2016 00:00 2885 Marime text

 
Primăria municipiului Mangalia atribuia, în 2011, un contract ce avea drept obiect "Elaborare materiale pentru publicitate şi reclamă pentru proiectul Mangalia produs turistic integrat".
 
Comisia de evaluare i-a reunit pe preşedintele Rodica Paraschiv şi membrii Simona Constantin (înlocuită înainte de deschiderea ofertelor, din motive de sănătate, cu Sorin Tifu, unul dintre membrii de rezervă), Elena Toader, Dan Ciprian Popa şi Ioana Baban. Deschiderea ofertelor a avut loc la Primăria Mangalia, pe 20 iunie 2011, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare, a reprezentanţilor împuterniciţi ai ofertanţilor şi a observatorilor desemnaţi, după caz.
 
În cele ce urmează, vă prezentăm operatorii economici ce au manifestat interes pentru contractul oferit de Primăria Mangalia: SC Grafis Art SRL, SC Total Media Shop SRL, SC Adventure Com International SRL şi SC Out Media SRL. Preşedintele comisiei de evaluare declara cursul de referinţă care a stat la baza comparării preţurilor la evaluarea ofertelor prezentate într-o altă monedă ca fiind cursul InfoEuro pentru luna iunie 2011, respectiv: 1 euro = 4,1235 RON.
 
În etapele următoare, membrii comisiei au analizat în detaliu ofertele depuse, pentru a stabili care este cea câştigătoare. Celor patru ofertanţi li s-au cerut documente ce justificau preţul redus, în speţă, documentele privind preţurile de la furnizori (ofertă preţ), situaţia stocurilor de materii prime şi materiale, modul de organizare şi metodele utilizate în cadrul procesului de lucru, nivelul de salarizare al forţei de muncă, performanţele şi costurile implicate de anumite utilaje sau echipamente de lucru pentru a satisface calitatea produselor ofertate, conform cerinţelor caietului de sarcini. 
 
SC Total Media Shop SRL, SC Adventure Com International SRL şi SC Out Media SRL au prezentat justificarea preţului redus incomplet. Ulterior, oferta firmei SC Total Media Shop SRL a fost declarată inacceptabilă, deoarece nu a fost făcută dovada experienţei similare conform cerinţelor fişei de date a achiziţiei. Prin urmare, criteriul de atribuire a fost aplicat numai ofertelor admisibile. În cele din urmă, oferta declarată câştigătoare a fost cea a firmei SC Grafis Art SRL, cu o propunere financiară de 158.785 de lei, fără TVA.
 
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, SC Grafis Art SRL are sediul social în Reghin, pe strada Raului nr. 21, şi un capital social subscris de 50.000 de lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt fraţii Florin Ioan Pui (50% / 50%) şi Sorin Emil Pui (50% / 50%), amândoi născuţi în Reghin. De asemenea, menţionăm că Florin Ioan Pui este administratorul firmei ce se ocupă de "activităţi ale agenţiilor de publicitate".                                                                                                                                                                
 
În secţiunea "Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii