Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu Primăria Mangalia Victorie facilă pentru Euro Coram SRL (documente)

ro

02 May, 2016 00:00 3045 Marime text
 
Primăria municipiului Mangalia a atribuit, în urmă cu câţiva ani, un contract de achiziţie publică, ce avea drept obiect „Clădire administrativă Bază Sportivă Parc lotizare A”.
 
Comisia de evaluare a fost formată din preşedintele Toader Voinea şi membrii Olimpia RaduDaniela NistorValentina Capră şi Maria Mitu. La sediul autorităţii contractante, adică Primăria Mangalia, în data de 2 octombrie 2007, a fost deschisă oferta depusă de doritori pentru obținerea contractului. Pentru acesta s-a înscris o singură societate, şi anume SC Euro Coram SRL Mangalia.
 
Preşedintele comisiei de evaluare a fost cel care a deschis plicurile ce conţineau documentele de calificare, propunerea tehnică şi cea financiară. În acest context, menţionăm că SC Euro Coram SRL Mangalia a depus o ofertă de 126.038,09 lei (fără TVA).
 
După ce membrii comisiei au analizat în detaliu documentele depuse, în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire, aceştia au admis oferta firmei SC Euro Coram SRL Mangalia (126.038,09 lei, la care se adaugă 23.947,24 lei TVA).

Cine este firma câştigătoare

SC Euro Coram SRL Mangalia are un capital social subscris de 200 de RON, integral vărsat, şi se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Daniela Filip, născută în Timişoara, este unicul asociat al firmei. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este şi administratorul societăţii. Menţionăm că Daniela Filip a fost acţionar şi administrator la firma Comart Line Sistems SRL, în prezent radiată.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza procesul-verbal şi raportul procedurii aferente contractului la care facem referire, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii