Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câştigat „bătălia” serviciilor de audit în proiectul „Callatis Nautical Club Mangalia” (documente)

ro

20 Jun, 2016 00:00 3640 Marime text
Primăria municipiului Mangalia atribuia, în anul 2013, un contract ce avea drept obiect „Servicii de audit aferente proiectului «Clubul Nautic Callatis»”.
 
Comisia de evaluare i-a reunit pe preşedintele Dumitrana Romulus şi membrii Ileana Budurescu, Dana Duzinschi, Rodica Rîpianu şi Roberta Povară. Preşedintele comisiei a precizat că a fost aleasă procedura offline de „cerere de oferte”.
 
Şase operatori economici au manifestat interes pentru contractul oferit de Primăria Mangalia, şi anume: SC Auditor Financiar Sarra SRL, SC Lupşa Consult Audit Management SRL, SC CRG Nexia Audit SRL, SC Senior Audit Services SRL, SC GHE Stubeanu 2000 SRL şi SC PKT Econometrica SRL. Menţionăm că şi societatea SC Focus Audit SRL era interesată de acest contract, însă a întârziat cu depunerea ofertei, prin urmare a fost respinsă.
 
În continuare, comisia de evaluare s-a întrunit în mai multe şedinţe pentru a examina în detaliu ofertele depuse de către ofertanţi.
 
Ulterior, oferta firmei SC Lupşa Consult Audit Managament SRL a fost declarată inacceptabilă. „Pentru demonstrarea îndeplinirii criteriilor de calificare a prezentat iniţial, la data deschiderii ofertelor, doar o declaraţie pe propria răspundere, semnată de reprezentantul său legal, prin care confirma că îndeplineşte cerinţele de calificare astfel cum au fost solicitate în documentaţia de atribuire”. La data 21 ianuarie 2013, autoritatea contractantă a solicitat firmei la care facem referire să facă dovada prezentării documentelor de calificare, până la data de 24 ianuarie 2013, ora 14.00, sub sancţiunea excluderii din procedură. Operatorul economic nu a prezentat documentele, motiv pentru care oferta a fost declarată inacceptabilă.
 
Acelaşi deznodământ l-a avut şi firma SC CRG Nexia Audit SRL, deoarece nu a depus răspunsul la clarificările cerute până la termenul limită. De asemenea, şi SC PKF Econometrica SRL a fost respinsă, pentru că nu îndeplinea cerinţele de calificare stabilite în documentaţia de atribuire. În cele din urmă, din cele şase firme, doar două au trecut în etapa următoare: SC Auditor Financiar Sarra SRL şi SC GHE Stubeanu 2000 SRL.
 
Cu o propunere financiară, fără TVA, de 14.790 lei şi cu o durată de execuţie de opt luni, a fost declarată câştigătoare firma SC Auditor Financiar Sarra SRL. Ofertantul are ca asociat declarat pe SC Quantum Expert SRL.

Cine este firma câştigătoare

SC Auditor Financiar Sarra SRL are sediul social în municipiul Hunedoara, pe strada George Enescu, nr. 16 şi un capital social subscris de 219.800 RON, integral vărsat. Societatea se ocupă de „activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal”.
 
Asociaţi sunt Adriana Zoia Şendroni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5% şi Aurel Şendroni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%. Aurel Şendroni este şi administratorul firmei.
 
La sfârşitul anului 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 891.547 de lei, un profit net al exerciţiului de 14.031 de lei şi un număr mediu de nouă salariaţi.

În secţiunea „Documente", puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii