Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haşotti şi Lupu şi-au lansat candidatura pentru Parlament

ro

10 Nov, 2008 22:45 885 Marime text

Lansarea oficială a candidaţilor PNL pentru Camera Deputaţilor şi Senat din partea colegiului care cuprinde localităţile Medgidia, Hârşova şi Kogălniceanu s-a derulat vineri.

Evenimentul organizat în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Lucian Grigorescu din Medgidia a reunit aproximativ 500 de simpatizanţi, majoritatea pensionari. Primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, şi consilierii liberali ai Consiliului Local au fost primii care au urcat pe scenă cu scopul de a-i sprijini pe cei doi candidaţi liberali. După un discurs scurt al edilului oraşului, Mihai Lupu şi Puiu Haşotti şi-au argumentat alegerea de a candida pentru funcţiile de parlamentar, exprimându-şi ataşamentul pentru comunitatea din Medgidia.

Mihai Lupu vrea să facă parte din familia Medgidiei

Consilierul judeţean Mihai Lupu a făcut o retrospectivă a realizărilor partidului liberal de-a lungul timpului, susţinând că liberalii sunt singurii politicieni care au făcut istorie. „Am găsit în Medgidia cei mai calzi oameni din Dobrogea. Merg pe străzi şi văd tineri care au nevoie de sprijin, de locuinţe, iar toate aceste lucruri trebuie îndeplinite“, a spus Mihai Lupu. Consilierul judeţean a fost dur la adresa altor politicieni, spunând că promisiunile unora sunt minciuni şi nu ar trebui luate în seamă. Candidatul liberal s-a adresat simpatizanţilor din suflet, afirmând că doreşte să facă parte din familia Medgidiei. Acesta şi-a prezentat soţia şi fata locuitorilor oraşului.

Cazarma de la Oraşul Nou va trece în patrimoniul primăriei

În acelaşi timp, Puiu Haşotti a anunţat în premieră acordul de principiu al Ministerului Apărării Naţionale de a trece în patrimoniul primăriei cazarma din zona Oraşul Nou. „Acolo vom face locuinţe pentru tineri şi locuinţe sociale. Am ambiţia ca Medgidia să devină un oraş în care să vină lumea să se stabilească. Am ambiţia ca Medgidia să fie un oraş mândru şi prosper şi sunt sigur că vom reuşi împreună să rezolvăm problemele cu care se confruntă oraşul“, a concluzionat senatorul liberal. În cadrul aceluiaşi eveniment a fost lansată şi cartea „Liberalismul în centrul Dobrogei“, scrisă de profesorul Ilie Adrian, fost student al senatorului Puiu Haşotti. Lansarea s-a încheiat cu un program artistic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii