Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:17 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Anton-Traian Antoniadis, candidat la Primăria Constanța, din partea Uniunii Elene- „Mă oblig să fiu eu acel medic din linia întâi pentru a remedia rănile orașului”

ro

31 Jul, 2020 00:00 1383 Marime text
 
  • Anton-Traian Antoniadis este candidatul Uniunii Elene din România la Primăria Constanța
  • Lista de consilieri locali este completată de Constantin Cheramidoglu, Mihnea Hagiu sau Costin Teodoru

Comunitatea Elpis Constanța și-a anunțat vineri, 30 iulie, candidatul pentru alegerile locale! Anton Traian Antoniadis va intră în lupta pentru funcția de primar al municipiului Constanța.
Evenimentul a avut loc pe terasa restaurantului Le Premier din centrul istoric al municipiului,în prezența lui Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene Române.
"Dorim sa fim corecți și să ne cinstim istoria! Domnule Antoniadis, trebuie să fiți o lumânare care să ardă pentru oamenii lor. V-am întrebat dacă echipa din spatele dumneavoastră vă susține și mi-ați răspuns că 100% da", a spus Zisopol.
În semn de apreciere Dragoș Zisopol i-a înmânat lui Anton Traian Antoniadis o icoană. În centru se află Sfânta Sofia, iar în partea de jos sunt cele trei fiice. În dreapta e fiica alocată credinței. "Grecii au venit aici și s-au alaturat bisericii", spune Zisopol. În centru se află Elpis - speranța noastră. A treia fiica este dragostea. "Fără dragoste, nu putem face nimic", a mai spus președintele Uniunii Elene. 
Ușor emoționat de cele spuse de președintele Uniunii Elene, Antoniadis a declarat următoarele: „Emoționant discurs. Domnul președinte mi-a facut onoarea să fie alături de noi, într-o perioadă în care toți constănțenii să fie chiar fericiți să o facă. Mă cunoașteti cât de cât. Am facut multe greșeli. Nu ai cum să înveți" 
Credința lui Dumnezeu este cea care îi va călăuzi candidatura pentru primărie. „Credința este ceea ce ne leagă. Credintă în noi, în Dumnezeu. De ce am intrat în această bătălie? Noi credem că avem ceva de spus pentru Constanța! Realizările nu se măsoară în voturi,  ci în ceea ce faci! Alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului", a mai spus candidatul. 
El a mai spus că vrea să aducă ramura de măslin - simbolul pacei în Constanța și că vrea să fie medicul Constanței! "Să dea Dumnezeu să avem drumul lin", a conchis Antoniadis.
Pe listele de consilieri se află nume precum Mihnea Hagiu, Costin Teodoru sau Constantin Cheramidoglu. Cel din urmă se află pe poziția 2, imediat după Traian Antoniadis. 
De precizat că, la finalul conferinței, au fost sparte și doua farfurii pentru noroc.

Programul candidatului Anton Traian Antoniadis 

În programul său, candidatul Uniunii Elene precizează „Ca o promisiune făcută în primul rând cetățenilor și mie, mă oblig să fac orice este omenește posibil pentru binele acestui oraș, iar primul pas este că întotdeauna druim o ramură de măslin fiecăruia pentru că fără pace și fără bună înțelegere nu se poate nimic. În același timp, pentru că trăim vremuri fără precedent, în care învățăm să purtăm de grijă și celor din jur, mă oblig să fiu eu acel medic din linia întâi pentru a remedia rănile orașului. Vă invit să îmi fiți alături în a da iar savoare orașului Constanța”.

Prioritățile sunt:

- Accent pe accesare fonduri europene. Bugetul primăriie este generos, dar se pot face mult mai multe proiecte prin accesare de fonduri europene, ceea ce consiferăm că ar trebui să devină o prioritate a orașului
- Nevoile asociaților de proprietari (anvelopare blocuri, responsabilizare la nivel micro)
- Transformarea orașului în smart city (semafoare inteligente, energie verde prin panouri solare promovată ca un model de bună practică)
- Octogonul profesional, unicitatea Constanței. Comunitatea multietnic poate și trebuie promovată ca un model de bună practică
- Noi forme de turism (universitar, conferințe, medical, business)
- Internaționalizarea orașului prin linii maritime pe Marea Neagră cu plecarea din Constanța și dezvoltarea aeroportului Mihail Kogălniceanu prin crearea unei linii express de transfer care să lege orașul de aeroport
- Actualizare parcări mergând spre verticală
- Dezvoltare și modernizare sistem canalizare
- Istoria reinventată în folosul comunității, clădirile de patrimoniu preluate de primărie și refăcute pentru a deveni centre de cultură
- Susținerea sportului pornind de la tânăra generație și renașterea cluburilor sportive.

Ti-a placut articolul?

Comentarii