Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 ESTE OFICIAL! Un partid politic a cerut anularea alegerilor pentru primar în comuna Costinești!

ro

27 Sep, 2020 11:40 2663 Marime text
 
  • Una dintre formațiunile politice care participă la alegerile locale și are candidat pentru primăria Costinești a depus la Biroul Electoral Central, o solicitare prin care vor ca alegerile pentru primar la nivelul localității să fie anulate și să se repete la o dată ulterioară
  • Președintele formațiunii politice, Bogdan Huțucă afirmă că “procesul electoral a fost întrerupt timp de două ore, timp în care mai multe persoane cu drept de vot s-au aflat în imposibilitate să voteze”
  • Ar fi vorba despre cetățeni care lucrează în ture iar programul nu le mai permite să revină la vot până la ora 21.00. Astfel, reprezentanții formațiunii consideră că rezultatul votului pentru primăria Costinești ar putea fi viciat
 
 
Una dintre formațiunile politice care participă la alegerile locale și are candidat pentru primăria Costinești a depus la Biroul Electoral Central, o solicitare prin care vor ca alegerile pentru primar la nivelul localității să fie anulate și să se repete la o dată ulterioară.

Președintele formațiunii politice, Bogdan Huțucă afirmă că “procesul electoral a fost întrerupt timp de două ore, timp în care mai multe persoane cu drept de vot s-au aflat în imposibilitate să voteze”.

Ar fi vorba despre cetățeni care lucrează în ture iar programul nu le mai permite să revină la vot până la ora 21.00. Astfel, reprezentanții formațiunii consideră că rezultatul votului pentru primăria Costinești ar putea fi viciat.

Între timp, procesul electoral în comuna Costinești și satul Schitu a fost reluat și se așteaptă din moment în moment să ajungă de la București, buletinele de vot retipărite pentru alegerea primarului localității.

Menționăm că toate buletinele aflate până în acest moment în urna sunt considerate valabil exprimate.

Alegătorii din Costinești au fost înștiințati despre situația creată iar în acest moment nu mai sunt alte probleme în cele două secții din localitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii