Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:41 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL), în conferință de presă

ro

21 Sep, 2020 10:03 711 Marime text
Horia Constantinescu organizează astăzi, 21 septembrie, o conferință de presă, într-un cadru special la sediul partidului de pe bulevardul Tomis.

Jurnaliștii au fost așezați în bănci, ca la școală, candidatul pentru Primăria Constanța urmând să predea o lecție în cursa electorală pentru municipalitate.

Horia Constantinescu și-a început lecția prin a explica ce înseamna gratuități pe oferite de primărie pentru diverse categorii sociale din municipiu.

"Trebuie să facem un calcul cu ce înseamnă ele raportat la o zi din viața constănțeanului. Oricum sunt plătite din taxele colectate de primărie și din buzunarul lor".

Primul ajutor calculat face referire la Programul Respect. "Avem 1,1 lei pe zi pentru fiecare bătrân", a spus Horia Constantinescu.

Programul Ghiozdanelul este următorul analizat. „În fiecare an este oferit școlarilor cate un ghiozdanel. Are o valoare aproximativă de 100 de lei. Împărțit la 365 de zile o să ajungem la o valoare de 0.27 lei pe zi", a mai spus candidatul la Primărie.

Un calcul matematic realizat de candidatul Horia Constantinescu arată că un constănțean primește 2.05 din pe zi pentru patru ani de mandat.

„Pentru o oră dedicată votului, împărțit la 1.460 de zile, suntem undeva la 2.06 secunde pe zi a următorilor patru ani. Atât trebuie să dedice constantenilor din fiecare zi. Dacă înmulțim cu cozile, dedicăm maxim 10-15 secunde din fiecare zi. Trebuie să ne responsabilizam să mergem la vot", a spus în cadrul „lectiei“ candidatul PPU-SL.

De astăzi de la ora 9.00 este funcțional telefonul bunicului, proiect inițiat de Horia Constantinescu. Mama sa va fi una din persoanele care o să raspundă la telefon.

Mai multe detalii în ediția de mâine!

Comandat de Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal, filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200022

Ti-a placut articolul?

Comentarii