Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)

ro

26 Jun, 2020 13:11 4635 Marime text
Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța, Răzvan Filipescu, candidatul la Consiliul Județean Constanța, Bogdan Dicu, candidat la primăria Tuzla și candidatul la Techirghiol, Ilie Stoenescu prezidează o conferință de presă, ce are loc astăzi, 26 iunie 2020.
 
La eveniment, are loc lansarea candidaturii a celor doi membri Pro România, pentru Tuzla și Techirgiol, conferința de presă având loc la hotel Del Mar din Mamaia.

De altfel, Mircea Dobre a precizat că în fiecare vineri vor anunța noi candidați pentru primăriile din județ.
 
Bogdan Dicu, candidatul la primăria din Tuzla a precizat că are multe proiecte în plan și că nu își va retrage candidatura cum s-ar aștepta alți contracandidați. A lucrat ani buni în domeniul farmaceutic, iar acum este momentul pentru o schimbare, intrând în cursa pentru primăria de la Tuzla.
 
Ilie Stoenescu, inginer petrochimist, candidat la Techirghiol, a punctat că pentru localitate dorește să aducă gazele pentru locuitori. De asemenea, dorește dezvoltarea unei piețe agroalimentare pentru cetățeni.
 
Mircea Dobre a decis să prezinte  al doilea proiect pentru candidatura sa la primăria Constanța. Este vorba de un proiect ce vizeaza cartierul Poarta 6. "Trotuarele nu mai sunt trotuare. În cartierul Poarta 6 aveam 70.000 mp de spațiu verde în anii 90, iar acum au dispărut hectare întregi", a subliniat Mircea Dobre.  

"Este mai simplu să dezvolți locuri de parcare, decât să dezvolți proiecte. Pentru a ajunge din Poarta 6 la Doraly, un cetățean trebuie să parcurgă 3.5 km. Propunem un pasaj subteran, Faleza Sud, pentru automobile și pietoni, în apropiere de Colegiul Lucian Blaga și Liceul de Marină Militară. Propunem trei parcări, de 214, 40, respectiv 62 de locuri. Redăm spațiile verzi și trotuarele cetățenilor", a spus Dobre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii