Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Afaceristul Mohammad Murad a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanța

ro

01 Aug, 2020 21:46 3306 Marime text


Prezent la inaugurarea Complexului Hotelier Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, omul de afaceri Mohammad Murad și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Constanța.


„Din păcate, clasa politică are un eșec și, în special, în administrația locală. Spun asta pentru că, în ani de zile, nu s-a putut schimba nimic așa încât să ne mirăm cât este de frumos și aici, cum este în Turcia sau în alte părți“, a declarat afaceristul.


„Acuma este momentul în care, după atâta experiență, să dau oamenilor înapoi din tot ce am acumulat. Experiență, bani și sprijin grăitor. Eu îi respect pe toți cei ce și-au depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței“, a adăugat acesta.


„Provin dintre oameni și înțeleg. La mine nu există birou. Biroul meu este șantierul, biroul meu este spitalul, sau oriunde este un om care are nevoie să îl ascult. Voi lupta cu tot ce pot împotriva sărăciei. Nimeni nu îmi poate oferi nimic cu care să mă corupă. Dorința mea este să aducem totul la o normalitate“, a conchis Mohammad Murad.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii