Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:07 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb (PSD) - „România are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani“

ro

11 May, 2019 00:00 821 Marime text

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune că ţara noastră are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani şi acest lucru se întâmplă deoarece preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, este un lider cu viziune, care îşi iubeşte ţara.
„Avem cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani pentru România, un program ce reduce decalajele de dezvoltare şi asigură un trai mai bun pentru fiecare român la nivelul celui din Uniunea Europeană şi asta datorită faptului că avem un lider cu viziune, un om care îşi iubeşte ţara, preşedintele nostru, Liviu Dragnea”, a spus Rovana Plumb, la mitingul electoral de la Iaşi.
 
Ea a mai afirmat că PNL şi USR vor să desfiinţeze salariul minim, dar că PSD nu îi va lăsa să facă acest lucru. „PNL, USR vor să desfiinţeze salariul minim. Am primit când eram ministru al Muncii o scrisoare de la cei care astăzi sunt consilieri ai lui Iohannis şi ai PNL-ului, ai lui Orban, prin care mi-au spus că o creştere a salariului minim nu este altceva decât o măsură antieconomică şi antisocială. Nu îi vom lăsa, indiferent câte blocaje ne vor face, şi vom creşte în continuare salariile”, a mai susţinut Rovana Plumb.
 
Aceasta a informat că europarlamentarii PSD nu vor vota împotriva propriei ţări aşa cum au făcut-o europarlamentarii liberali. „Echipa de europarlamentari este o echipă de oameni care îşi iubesc ţara. PNL-iştii şi USR-iştii au fost singurii euro parlamentari care au votat împotriva propriei lor ţări. Niciodată echipa noastră, a PSD-ului, nu va face lucrul acesta”, a mai menţionat Rovana Plumb.
 
Material realizat la comanda PSD, CUI mandatar financiar coordonator: 41190008
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii