Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rareş Bogdan (PNL) - „Vreau să transmit un mesaj către PSD - pe 26 mai, pentru voi, PSD-iştilor, vine cutremurul liberal!“

ro

07 May, 2019 00:00 1740 Marime text
Rareş Bogdan, candidatul PNL pentru Parlamentul European, le transmite reprezentanţilor PSD că pe 26 mai pentru ei vine cutremurul, cutremurul liberal. „Ne-au umilit, ne-au călcat în picioare, ne-au îngenuncheat şi au adus în fruntea României cei mai prost pregătiţi dintre români. Şi-au adus clientela, şi-au adus odraslele, şi-au adus amantele pentru a conduce România şi vor ca România să fie moşia lor. Îi asigurăm că împreună cu dumneavoastră, împreună cu toţi românii de bună-credinţă din ţară şi de peste hotare, pe 26 mai vom elibera România!”, spune candidatul liberal la alegerile europarlamentare.
 

Rareş Bogdan împreună cu ceilalţi reprezentanţi ai PNL s-au întâlnit cu diaspora


În cele două zile de întâlniri cu diaspora din Anglia, candidatul Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, împreună cu ceilalţi reprezentanţi ai PNL au răspuns şi întrebărilor legate de evenimentele de la Bucureşti, din 10 august. „Vă asigur ca una dintre priorităţile Partidului Naţional Liberal după ce vom schimba puterea în România va fi să aflăm şi să tragem la răspundere pe cei care au orchestrat acţiunile împotriva dumneavoastră în 10 august 2018”, a transmis Rareş Bogdan.
 
Sursa foto: Partidul Naţional Liberal / Facebook
 
Articolul a fost comandat de Partidul Național Liberal, cod mandatar financiar 41190007
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii