Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu negociază cu social democrații pentru un nou guvern (video)

ro

02 Nov, 2021 21:03 1816 Marime text
  • Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi - Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.
În această seară, Florin Cîțu a susținut o declarație de presă. 

"În şedinţa BPN al PNL a fost aprobată propunerea de flexibilizare a mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlamentul României şi echipa de negociere. Echipa de negociere este condusă de preşedintele partidului şi din ea fac parte cei patru prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Au fost două abţineri", a spus Cîţu, la Parlament, după şedinţa BPN al PNL.

Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi - Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.

 Întrebat dacă se consideră responsabil pentru criza politică, Cîțu a răspuns: ”A fost un Congres, am fost ales cu 60% din voturi, înțeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres, Motreanu nu a candidat. Ăsta e momentul, dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit.

Criza politică a fost... ar trebui să ne uităm la cronologie. Avem un partid care a plecat de la guvernare, un partid care după aceea a semnat o moțiune cu AUR, un alt partid care a depus o moțiune și a fost votată de celălalt partid. PNL a fost la guvernare în toată această perioadă și guvernează, chiar și astăzi am fost în două spitale din București, am avut câteva discuții.

Voi avea discuții primarul Bucureștiului pentru a include mai multe spitale care sunt în subordinea Bucureștiului să accepte pacienți COVID. S-a discutat și despre sursele de oxigen, vom avea discuții și cu producătorii. PNL este la guvernare, are grijă de probleme în acest moment. Criza politică a fost generată de alte partide, cu care vom negocia în perioada următoare”, a transmis Florin Cîțu.




Sursa video: Facebook/ Florin Cîțu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii