Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clotilde Armand continuă lupta politică inclusiv de Revelion „Anul 2024 să fie unul fără PSD-PNL la putere în Sectorul 1 și în București!”

ro

01 Jan, 2024 18:49 922 Marime text
  • Anul 2024 să fie unul fără PSD-PNL la putere în Sectorul 1 și în București - asta este principala dorință avută de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, la cumpăna dintre ani.
     
Anul 2024 să fie unul fără PSD-PNL la putere în Sectorul 1 și în București - asta este principala dorință avută de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, la cumpăna dintre ani, potrivit Știri pe Surse.

„Eu am o singură rezoluție pentru noul an: anul 2024 să fie unul fără PSDPNL la putere în Sectorul 1 și în București. Au distrus prea mult, ne-au blocat prea mult, ne-au furat prea mult timp. Doar având o majoritate fără PSDPNL vom putea continua ce am început în urmă cu 3 ani. Și voi lupta cu toată priceperea și puterea mea pentru această rezoluție. La mulți ani!”, transmite Clotilde Armand, pe pagina ei de X.



Citește și:
Restaurantele din parcurile Sectorului 1 se vor închide la ora 23.00. „Apărăm drepturile și sănătatea locuitorilor și redăm parcurile comunității locale”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii