Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a declinat o sesizare către Tribunal. Selecţia evenimentelor dedicate Centenarului şi un nou proces al Primăriei Constanţa!

ro

17 Jul, 2018 00:00 2383 Marime text
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a adoptat recent o decizie cu privire la o sesizare depusă ca urmare a selecţiei de proiecte din domeniul cultural organizată de Primăria Constanţa. Prin contestaţia nr. 68/05.07.2018, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 27443/05.07.2018, formulată de Asociaţia Philson Young, cu sediul în Bucureşti, împotriva Adresei nr. 108133/29.06.2018 - de comunicare a rezultatului selecţiei de proiecte din domeniul cultural, emisă de Primăria Municipiului Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul cultural, organizată în vederea atribuirii contractului de servicii având ca obiect „Centenarul Marii Uniri a Principatelor 1918 la Constanţa“, se solicita anularea Adresei nr. 108133/29.06.2018 de comunicare a rezultatului selecţiei de proiecte şi a raportului intermediar al procedurii de evaluare şi selecţie a proiectelor, prin care oferta sa a fost respinsă, reevaluarea ofertei sale şi declararea acesteia ca admisibilă.
 
Prin decizia nr. 1960/C7/2250, din data de 11.07.2018, CNSC a decis următoarele: „Admite excepţia lipsei competenţei materiale a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor în soluţionarea contestaţiei formulate de Asociaţia Philson Young, invocată din oficiu. Declină soluţionarea contestaţiei depuse de către Asociaţia Philson Young în contradictoriu cu Primăria Municipiului Constanţa, către Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal, şi dispune trimiterea dosarului către această instanţă judecătorească“.
 

Două asociaţii organizează evenimentele dedicate Centenarului 

 
Vă reamintim că municipalitatea a anunţat recent câştigătorii evenimentului dedicat Anului Centenar de la Constanţa. Cinci asociaţii au depus proiecte, iar câştigătoare au fost desemnate Asociaţia Orchestra Simfonică Bucureşti - manager Gabriel Gheorghe - şi Asociaţia Culturală „Georgiana Rusu“ - înfiinţată în februarie 2018 şi condusă de actriţa cu acelaşi nume. Primăria Constanţa a deschis în luna mai sesiunea de selecţie de proiecte nonprofit de interes general din domeniul cultural Centenarul Marii Uniri a Principatelor 1918 la Constanţa.

Bugetul alocat acestei sesiuni a fost de 2.000.000 de lei cu TVA inclus, iar cuantumul maxim de finanţare pentru un proiect câştigător - 500.000 de lei cu TVA inclus.
 
Citeşte şi:
 
Iată câştigătorii sesiunilor de selecţie organizate de Primăria Constanţa! ONG-urile la care merg fondurile nerambursabile anul acesta (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii