Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Tinereții, în perioada 26 august - 1 septembrie Organizația de Management al Destinației Mangalia – „Hai să te bucuri de aventura muzicală a verii!“

ro

27 May, 2024 11:46 741 Marime text
  • Festivalul Tinereții va avea loc în perioada 26 august - 1 septembrie, pe scena de pe Esplanada Casei de Cultură Mangalia.
  • Un juriu format din artiști și profesori de renume te va aștepta să strălucești, anunță Organizația de Management al Destinației Mangalia.
 
Ediția aniversară a Festivalului Tinereții promite să fie explozivă! Evenimentul va avea loc în perioada 26 august - 1 septembrie, iar tu ești invitat să-ți arăți talentul pe scena de pe Esplanada Casei de Cultură Mangalia. Acolo, un juriu format din artiști și profesori de renume te va aștepta să strălucești.

Festivalul Tinereții este organizat de Primăria Mangalia și Organizația de Management al Destinației Mangalia.
 
„Muzica ușoară, folclorul, dansul și muzica clasică se vor întâlni într-o competiție a fair-play-ului și bucuriei artistice autentice. Te așteaptă 7 seri pline de spectacole memorabile, distracție, premii și surprize!“, transmite Organizația de Management al Destinației Mangalia.
 
Dacă ai între 5 și 26 de ani și îți place să urci pe scenă în fața unui public numeros, atunci te invităm să te înscrii la Festivalul Tinereții și poți fi chiar tu câștigătorul Marelui Trofeu 2024!  Înscrie-te până pe 15 iunie 2024 pentru a beneficia de reducerea substanțială a taxei de participare, plus oferte speciale de cazare chiar la malul mării, prin partenerii Festivalului. Profită acum de prețurile promoționale!!!
 
Regulamentul și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul: https://festivalultineretii.com/regulament-editia-2024/ 

Hai să trăim împreună o experiență artistică de neuitat! Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon  0736 870 180  sau prin email la adresa office@festivalultineretii.com. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Muzică bună, parada moto și zeci de concursuri: Organizația de Management al Destinației Mangalia organizeză, în luna iunie, ediția finală a Seawolves Bike Fest

Județul Constanța: Primăria Mangalia va face un parc municipal în Pădurea Comorova (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii