Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leila Banciu, aleasă președintele CA-ului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

ro

03 Jun, 2022 12:27 1610 Marime text

Președintele CA-ului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost aleasa Leila Banciu, director economic în cadrul CJC Constanța și reprezentantul președintelui Mihai Lupu în cadrul CA-ului Conplexului.


Amintim că, Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii s-a întrunit luni 30 mai la sediul instituției.
Pe ordinea de zi se afla desemnarea unui nou președinte la CA-ului.


Din Consiliul de Administrație fac parte managerul instituției, Iulian Călin, reprezentantul președintelui CJC, Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța, Cristina Caterinici, reprezentantul Consiliului Județean Constanța, directorul adjunct al instituției, Teodora Pintilie și șef serviciu Delfinariu, Angelica Curlișcă, îndeplinește cu delegare atribuții specifice de director știițific.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii