Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)

ro

16 Mar, 2022 00:00 3810 Marime text
  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind numirea în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 08.03.2022
  • Mădălina Mirea a fost până la sfârșitul anului trecut, șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.
  • Potrivit Cv-ului care poate fi consultat în secțiunea „documente”, Mirea a mai activat în cadrul Bibliotecii Naționale dar și ca muzeograf la Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti sau ca istoric de artă și analist în cadrulu Institutului Naţional al Patrimoniului
  • Mădălina Mirea este constănțeancă, absolventă a Liceului de Filologie ” George Călinescu” din Constanța, ulterior a Facultății de Litere din cadrul Universității București și Universității de Arte
 

 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind numirea în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 08.03.2022.

Mirea este noul consilier pe probleme de cultură al președintelui CJC, după ce în luna februarie, Lică Gherghilescu și-a încetat raporturilor de serviciu cu cabinetul șefului CJC.

Mădălina Mirea a fost până la sfârșitul anului trecut,  șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.

A fost muzeograf, expert în bunuri cu semnificație artistică si președinte co-fondator al Fundației Radu Bogdan.  Este curator și redactor de texte de critică de artă și de patrimoniu, pentru reviste de profil. A fost discipol al lui Radu Bogdan, unul dintre cei mai mari istorici de artă din România, cel căruia îi datorăm monografia pictorului Ioan Andreescu.

Potrivit Cv-ului care poate fi consultat în secțiunea „documente”, Mirea a mai activat în cadrul Bibliotecii Naționale dar și ca muzeograf la Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti sau ca istoric de artă și analist în cadrulu Institutului Naţional al Patrimoniului.

Mădălina Mirea este constănțeancă, absolventă a Liceului de Filologie ” George Călinescu” din Constanța, ulterior a Facultății de Litere din cadrul Universității București și Universității de Arte.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Lică Gherghilescu părăsește Cabinetul Președintelui CJC. Contractul său a încetat și se pare că nu a fost reînnoit

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii