Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:50 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier USR îi cere city-manager-ului municipiului Constanța să părăsească Primăria. „Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu pricepe problemele vitale ale orașului”

ro

18 Oct, 2021 00:00 1641 Marime text
  • Mihai Ochiuleț îi transmite city-managerului municipiului Constanța să părăsească primăria municipiului Constanța, după ce aceasta a recunoscut public că este depășită de problemele orașului
  • Nnu este pentru prima dată când USR PLUS cer demisia city managerului
  • Imediat după incendiul produs în secția de ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase care a condus la decesul mai multor pacienți, consilierii USR Constanța au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care solicitau demisia Feliciei Ovanesian din funcția de city manager al municipiului Constanța


Consilierul local municipal de la USR PLUS, Mihai Ochiuleț îi transmite city-managerului municipiului Constanța să părăsească primăria municipiului Constanța, după ce aceasta a recunoscut public că este depășită de problemele orașului.


„După un an de tăcere asurzitoare, presărată cu postări agresive, aroganță cât cuprinde și o activitate febrilă caracterizată prin nimic, Felicia Ovanesian, city-manager-ul municipiului Constanța a grăit...(...).

Am așteptat cu sufletul la gură să ne spună la ce a muncit în acest an, cum și-a sacrificat zile și nopți pentru binele orașului, cum a corectat neajunsurile trecutului, dar mai ales cât de bine sună viitorul tuturor în Constanța Altfel.

Dar ce să vezi? În loc de implementarea metodică și planificată a promisiunilor din campanie și a unei strategii coerente de viitor, am aflat că este "dezastru, calamitate, Primăria este în pragul prăbușirii", că nu are "capacitatea de a conduce o Primărie", că nu înțelege aspecte vitale din viața orașului, precum termia, și multe alte vești "excepționale" menite să le confirme constănțenilor că au făcut o alegere bună în anul 2020 iar investitorilor că treaba merge și cetatea duduie.

Toate aceste declarații aveau un sens imediat după preluarea mandatului, adică în noiembrie 2020; acum, după an pare mai mult o lamentare cauzată de propria neputință decât de moștenirea trecutului. Nimeni nu spune, nimeni nu poate susține că administrația PSD nu a lăsat urme adânci în viața cetății noastre, dar să te smiorcăi la un an de la alegeri și să ascunzi nimicul pe care l-ai făcut în spatele grelei moșteniri este totuși cam mult.

Din punctul meu de vedere, și o spun cu toată răspunderea, Felicia Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu are capacitatea de a conduce o Primărie și că nu pricepe problemele vitale ale orașului. Constanța nu are nevoie de astfel de oameni, Constanța are nevoie de profesioniști capabili să rezolve și nu să se smiorcăie.

Sunt convins că relația dintre USR și primarul Vergil Chițac ar fi mult mai bună iar orașului i-ar fi mult mai bine fără Felicia Ovanesian în Primărie”, susține consilierul local Mihai Ochiuleț.
De altfel, nu este pentru prima dată când USR PLUS cer demisia city managerului Ovanesian.


Imediat după incediul produs în secția de ATI de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase care a condus la decesul mai multor pacienți, consilierii USR Constanța au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care solicitau demisia Feliciei Ovanesian din funcția de city manager al municipiului Constanța.


În plus, au mai cerut public punerea la dispoziția consilierilor a rapoartelor de evaluare și activitate a fostului manager al Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Consilierii USR Constanța au solicitat demisia City Managerului Municipiului Constanța, Felicia Ovanesian

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii