Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile de răsfăţ Copiii de la Peştera vor petrece gratuit într-un parc de distracţii

ro

31 May, 2013 00:00 4024 Marime text
Copiii se vor simţi în elementul lor la Peştera şi acesta întrucât autoritatea locală reuşeşte din nou să-i surprindă, atât pe ei, cât şi pe părinţii lor. Ne-am obişnuit deja ca dinspre Peştera să fie transmis un alt mesaj, de aceea nu întâmplător comunitatea s-a bucurat, la începutul acestei luni, de Ziua Comunei, de vizita preşedintelui Traian Băsescu. Şi activităţile dedicate Zilei Copilului fac parte din ciclul evenimentelor altfel, organizate de primarul independent de la Peştera, Valentin Vrabie. 
Carusele, trenuleţe, maşinuţe, toate vor fi la dispoziţia celor mici, timp de trei zile, începând de astăzi. Autoritatea locală condusă de primarul independent Valentin Vrabie şi-a propus să-i sărbătorească pe cei mici înlocuind jocurile clasice pe asfalt cu carusele şi trenuleţele din parcurile de distracţii.
Mini-parcul va fi amenajat pe terenul de sport al şcolii din localitate.
Nu este singura surpriză pregătită pentru copiii din Peştera. Potrivit primarului Valentin Vrabie, astăzi şi mâine, la Căminul Cultural Peştera, toţi micuţii din comună sunt aşteptaţi la spectacole interactive dedicate lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii