Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toaletarea deficitară a copacilor, în topul sesizărilor făcute de cetățenii Constanței

ro

23 Feb, 2020 13:15 2025 Marime text
Într-un top al sesizărilor făcute de cetățenii Constanței în cadrul audiențelor susținute de aleșii locali liberali, în afară de mizerie, străzi neasfaltate, lipsa iluminatului, se află și toaletarea deficitară a copacilor din municipiu.
“Actuala administrație locală nu a găsit formula eficientă astfel încât arborii din oraș să fie bine îngrijiți și să nu reprezinte un pericol pentru cetățeni și bunurile acestora în timpul furtunilor. La fiecare vânt puternic, în Constanța se prăbușesc copaci peste autoturismele parcate, pe străzi sau pe acoperișuri. Noi, consilierii municipali PNL, am propus alocarea unei sume cu 25% mai mari față de cea utilizată în 2019 pentru toaletarea și îngrijirea copacilor, în cadrul proiectului de buget pentru anul în curs, la capitolul – “Întreținere grădini publice, parcuri, baze sportive și de agrement”, susține consilierul local municipal liberal, Adriana Arghirescu.
Amendamentele liberalilor au fost catalogate de primarul Decebal Făgădău, drept “dorințe, gânduri așternute pe foi” și nu au fost luate în considerare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii