Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța igienizează zone din municipiu. Care sunt acestea

ro

18 Oct, 2023 10:24 776 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța




 
  • Săptămâna aceasta, echipele municipalității împreună cu cele ale firmelor prestatoare de serviciii publice și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat derulează o acțiune comună de îngrijire a plantelor din mai multe locuri din municipiul Constanța: Parc Tăbăcărie, Parc Viitorului, Țara Piticilor/Tăbăcărie, Faleza Dragoslavele. 

„Se grebleză frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile din parcuri sau din cartiere ( INEL 2, CET, Casa de Cultură, Tomis I, Tomis 2, KM4-5, FAR, Poarta 6, Faleză Nord, Faleză Sud, Brătianu etc)  și strânse gunoaiele”, declară edilii constănțeni.

 
Totodată, se efectuează lucrări de toaletare/tăiere arbori. Se acționează în zona centrală,  pe  Aleea Lupeni, strada Traian, strada Decebal, în cartierul Tomis 2 pe strada Crisanei și la intervenții de necesitate în situația ruperii crengilor și a căderilor de arbori neprevazute.
 
De asemenea,  personalul de specialitate realizează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.
 

„Păstrarea curățeniei și protejarea mediului înconjurător ar trebui să fie noțiuni importante pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de sănătatea noastră sau de îmbunătățirea calității vieții”, precizează primăria.
 

Citește și
Primăria Constanța achiziționează un elevator pentru Casa Căsătoriilor (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii