Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Structura Consiliului de Administraţie al Ovi-Protect SRL, firmă deţinută de Primăria Ovidiu, modificată

ro

27 Jan, 2020 00:00 2057 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 2 a societăţii Ovi-Protect SRL din data de 11.12.2019.


În baza Hotărârii Consiliului Local Ovidiu nr. 151/30.10.2019, asociatul unic Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Ovidiu (UAT Oraşul Ovidiu), persoană juridică de drept public, prin reprezentant legal, primarul Scupra George, a aprobat unele decizii. Astfel, a fost revocat mandatul de membru în Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL al lui Ilie Laurenţiu Scarlat. În locul lui a fost numit în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL, pe o perioadă de patru ani, Anefi Ginghiz. Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL va fi compus din Anefi Ginghiz, Spânu Elena-Roxana, Gune Rodica.
Membrii Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL îşi vor exercita puterile împreună.


Având ca asociat unic Consiliul Local Ovidiu, societatea Ovi Protect SRL este un partener real al autorităţii locale, al poliţiei şi structurilor de ordine publică, contribuind activ la un climat mai sigur, fără infracţionalitate în oraşul Ovidiu. Paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, supravegherea, monitorizarea video, sisteme antiefracţie, protecţie umană specializată, transportul valorilor, echipaje de intervenţie rapidă sunt doar o parte din serviciile pe care Ovi Protect SRL le pune la dispoziţia atât cetăţenilor, cât şi persoanelor juridice interesate.


Citeşte şi:

O comunitate fără infracţionalitate Ovi Protect SRL, deţinută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranţă pentru locuitorii oraşului (galerie foto)

Noi denumiri de străzi Locuitorii satului Culmea, oraşul Ovidiu, au primit cărţi de identitate noi (galerie foto)

Primăria Ovidiu susţine educaţia şi competitivitatea. Burse de performanţă pentru elevi şi profesori


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii