Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu, anunț de interes general – „Prin înțelegere și colaborare, toți locuitorii din oraș vor primi Lumina Sfântă a Paștelui“

ro

16 Apr, 2020 00:00 2265 Marime text

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, primăria Ovidiu, în colaborare cu bisericile de pe raza UAT Ovidiu vine în întâmpinarea credincioșilor, cărora le va aduce Lumina Învierii.


Prin dispoziția primarului George Scupra, în seara de Înviere, sâmbătă noapte spre duminică, intervalul orar 00.00 – 01.00, Lumina Sfântă și pasca vor fi aduse pe fiecare stradă din orașul Ovidiu, de către voluntarii coordonați de Comandamentul Situații de Urgență. Voluntarii vor fi însoțiți de preotul paroh al fiecărei biserici pe zona arondată acestuia. Reprezentanți ai Poliției Naționale, Poliției Locale și ai Ovi-Protect vor supraveghea desfășurarea în bune condiții a întregii acțiuni.


„Dacă locuiți la casă, rămâneți în curte, până la sosirea voluntarului, pentru a păstra distanța socială. Dacă locuiți la bloc, administratorul, sau un delegat al acestuia, va ieși în fața blocului pentru a primi Lumina de la voluntari. Administratorul/delegatul va distribui Lumina, tuturor locatarilor din bloc. Prin înțelegere și colaborare, toți locuitorii din orașul Ovidiu vor primi Lumina Sfântă a Paștelui!“, au transmis reprezentanţii Primăriei Ovidiu.


Citeşte şi:

Şantier arheologic la Ovidiu Au început lucrările pentru reconstruirea parțială și punerea în valoare în circuitul turistic a Castrului Roman (video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii