Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din județul Constanța A demarat tăierea plopilor uscați de pe marginea DJ 225, pentru siguranța traficului auto

ro

18 Aug, 2023 15:12 1042 Marime text
În comuna Pantelimon din județul Constanța a demarat toaletarea și tăierea plopilor uscați de pe marginea drumului județean DJ 225, la ieșire din comună spre Runcu și decolmatare pârâului Cartal în satul Runcu.

Pentru această lucrare, primarul Costel Armășescu spune că a făcut de mai mult timp adrese câte RAJDP să aibă în vedere intervenirea cât mai rapidă pe DJ 225 asupra plopilor uscați care reprezintă un pericol pentru siguranța traficului auto cât și pentru cea a cetățenilor.

Cât privește lucrarea de decolmatare a albiei pârâului Cartal în satul Runcu are o istorie și mai veche. Și aici am insistat permanent și iată s-a început treaba.

„Se curață albia, se eliberează de crengi pentru a se evita pericolul unor inundații de genul celor avute în anul 2019 sau cele din anul 1985” mai spune primarul comunei Pantelimon.
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Primăria Pantelimon, județul Constanța, închiriază două imobile. Iată unde sunt situate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii