Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

ro

23 Aug, 2022 00:00 4040 Marime text
  • Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța
  • Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar
  • Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța
 

 
Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța.
 
Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar.
 
Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.
 
Soții Petcu mai dețin și un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.
 
Familia Petcu deține și autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Facem precizarea că fostul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța, Alin Cezar Vintilă a devenit prin concurs șeful Direcției Logistice din cadrul municipalității.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii