Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)

ro

09 Jul, 2021 00:00 3942 Marime text


 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
  • Acesta este căsătorit cu Maria Cornelia Petcu, inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța.
  • Cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale soților Petcu.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Facem de la bun început mențiunea că, potrivit documentelor oficiale afișate pe site-ul Primăriei Constanța, acesta este căsătorit cu Maria Cornelia Petcu, inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese completate la data de 15 aprilie 2021, cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.

 
Un apartament și o casă în construcție
 
În prezent, cei doi lucrători în Primăria Constanța au un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.
 
Șeful din Poliția Locală Constanța a menționat la categoria bunuri mobile un autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul „Datorii“ a fost menționat un credit contractat în 2015, cu scadența în 2045, în valoare de 84.570 de lei.
 
Drepturile salariale încasate de la Primăria Constanța – Poliția Locală i-au asigurat lui Mugurel Petcu un venit anual de 91.649 de lei, în timp ce salariile soției, încasate tot de la Primăria Constanța, au cumulat un venit de 54.788 de lei.
 
Alocația pentru copii a reprezentat un venit de 3.9678 de lei, iar din arendă, Mugurel Leonard Petcu a mai obținut un venit de 2.366 de lei.
 
În ce privește interesele, angajatul Primăriei Constanța a notat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale lui Mugurel Leonard Petcu și ultima declarație (din 2020), completată de soția sa.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Mugurel Leonard Petcu, un poliţist local cu stare (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii