Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se votează Comisia pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța

ro

15 Dec, 2020 00:00 2680 Marime text
 
  • În această săptămână, consilierii județeni sunt convocați, în sistem de videoconferință în ședință de Consiliu Județean
  • Pe ordinea de zi, se regăsește și proiectul privind aprobarea Comisiei pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța
  • Potrivit proiectului de hotărâre, președintele Comisiei este propusă Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța

În această săptămână, consilierii județeni sunt convocați, în sistem de videoconferință în ședință de Consiliu Județean.
Pe ordinea de zi, se regăsește și proiectul privind aprobarea Comisiei pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța.

Potrivit proiectului de hotărâre, vezi secțiunea "documente", președintele Comisiei este propusă Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța iar din membri: Erwin Şimşensohn, manager Teatrul de Stat Constanța și  Carmen Magdalena Stoica, șef serviciu analiză strategică din cadrul CJC. Secretariatul tehnic va fi asigurat de Liliana Dumitru, inspector superior în cadrul Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură din cadrul CJC și Gianina Petrescu și Cosmin Lefter, inspectori, resurse umane și salarizare din cadrul Direcției Generale Economico- Financiară din cadrul CJC și Raluca Sorescu, inspector în cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul administrației județene.

Comisia de contestații este formată din Ana Maria Mustață, Violeta Acsinte și Irina Tănasă, angajate ale Consilului Județean Constanța.
În prezennt Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un director interimar în persoana Alinei, desemnată de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
Onel este al treilea manager interimar al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" din ultimul trimestru, după Nicoleta Bercaru, demisă prin vot de Consiliul Județean și Șerban Cezar Gheorghiu, numit interimar de fosta conducere a CJ Constanța
 
Citeste si:

Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii