Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Gimnazială nr. 1 Pantelimon se pregăteşte de iarnă (document)

ro

03 Sep, 2018 00:00 3415 Marime text
Elevii care învaţă la Şcoala Gimnazială nr. 1 Pantelimon nu vor avea probleme, la iarnă, cu gerul. Şi asta pentru că toate caloriferele şi conductele conectate la centrala termică vor fi curăţate.
 
Recent, Primăria Pantelimon a achiziţionat, prin negociere directă, un „Pachet de instalaţii termice“.  Astfel, societatea Vimaldterm SRL se va ocupa de curăţarea caloriferelor şi conductelor până la centrala termică şi de umplerea instalaţiei cu antigel. Contractul are o valoare de de 3.900 de lei.

Vimaldterm SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Virgil Drăghici este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de testări şi analize tehnice. În anul fiscal 2016, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 22.090 de lei şi o pierdere de 11.183 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: trei salariaţi, cifră de afaceri de 212.430 de lei şi profit de 46.660 de lei.

Despre unitatea de învăţământ

Potrivit informaţiilor prezentate de ISJ Constanţa, Şcoala Gimnazială nr. 1 Pantelimon a fost construită în anul 1973. Clădirea şcolii este formată din 6 săli de clasă şi 3 laboratoare, cu o suprafaţă de 403,6 mp, cancelarie, holuri şi anexe ce au o suprafaţă de 315,7 mp. În corpul B al Şcolii Gimnaziale există 3 săli de clasă, o cancelarie şi două grupuri sanitare. În anul şcolar 2006-2007, corpul A a fost cuprins în programul de reabilitare.
 
În iulie 2013, la Şcoala Gimnazială nr.1 Pantelimon (corpul A) s-a realizat izolaţia acoperişului. În anul şcolar 2012 - 2013, corpul B al şcolii şi Grădiniţa cu Program Normal au fost reabilitate de Consiliul Judeţean Constanţa, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Pantelimon. La acea vreme au fost realizate următoarele lucrări: schimbarea acoperişului, montarea parchetului în toate clasele, montarea uşilor şi ferestrelor de termopan, construirea de grupuri sanitare, înlocuirea instalaţiei electrice, dar şi înfiinţarea unui nou gard din fier forjat.
 
Curtea şcolii are o suprafaţă de 7.237 mp şi este împrejmuită cu gard. Şcoala Gimnaziala nr. 1 Pantelimon are ca structuri 4 grădiniţe şi 3 şcoli:  Şcoala Primară nr. 2 Nistoreşti, Şcoala Primară nr.3 Pantelimonu de jos, Şcoala Primară nr. 4 Runcu, Grădiniţa cu Program Normal Pantelimon, Grădiniţa cu Program Normal Nistoreşti, Grădiniţa cu Program Normal Pantelimonu de Jos şi Grădiniţa cu Program Normal Runcu.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii